of 64621 LinkedIn

Stassen ontkent verkeerd gebruik Europese middelen

Limburgs PVV-gedeputeerde Laurence Stassen ontkent dat ze geld van het Europees parlement heeft gebruikt voor haar campagne in de provincie Limburg.
3 reacties

PVV-europarlementariër Laurence Stassen zegt niets te weten van vragen bij de administratie van het Europees Parlement over middelen die ze onterecht zou hebben ingezet bij de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen in Limburg. Ze laat dat maandag weten in reactie op een artikel in Sp!ts.

Vol vertrouwen
 ,,Ik heb ten allen tijden de regels in acht genomen en ik zie eventueel onderzoek met het volste vertrouwen tegemoet'', aldus Stassen, die ook Statenlid in Limburg is. Ze noemt de beschuldigingen ,,zeer suggestief''.


Geen onderzoek
Een woordvoerder van het Europees Parlement liet in een reactie weten dat er geen onderzoek naar het optreden van Stassen wordt uitgevoerd. Wel zal naar aanleiding van de publicatie worden bekeken of het nodig is Stassen te vragen om meer informatie te verstrekken. Eventueel kan gevraagd worden om verkeerd besteed geld terug te storten.

Europees bureau

Als er in de Europese Unie een vermoeden van fraude is dan ligt de taak om dat uit te zoeken bij het Europees Bureau voor Fraudebestrijding.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Jan op
Het is opvallend dat beide partijen met het woord vrijheid in hun naam zoveel vertegenwoordigers hebben die menen alle vrijheid te hebben te doen wat hen goeddunkt. Doet me toch denken aan de vrije jongens Jacobse en Van Es. Koot en Bie waren hun tijd ver vooruit.
Door R. Roemloos op
Zo werkt de EUSSR, eurosceptici verdacht maken.

Door bhaiwa rambiharie op
Het zoveelste voorbeeld dat de PVV als magneet werkt op individuen die louter zelfbelang nastreven en totaal geen benul hebben van wat voor gevolgen dit heeft. Laat staan voor het belang van hun kiezers. Hoe kan zij nou die 2 zware functies uitoefenen? Ze is meer tijd kwijt aan het op-en-neer reizen. En dat op kosten van de europese belastingbetaler!