of 59345 LinkedIn

Mogelijk fraude bij grondaankopen Nuenen

Tijdens de eerste inventarisatie zijn grote vraagtekens gesteld bij de procedures van aan- en verkoop van gronden.
2 reacties

Bij grondaankopen door de gemeente Nuenen is mogelijk gefraudeerd. Tijdens een inventarisatie is een verschil van 4,7 miljoen euro ontdekt tussen taxaties en de bedragen die gemeente heeft betaald. De gemeente heeft dat donderdag bekendgemaakt.

Geschokt

Tijdens de eerste inventarisatie zijn grote vraagtekens gesteld bij de procedures van aan- en verkoop van gronden. Toen dat werd geconstateerd is een integriteitsonderzoeker ingeschakeld. De bevindingen tot dusver zijn zo ernstig dat er een vervolgonderzoek komt. ,,We zijn ernstig geschokt'', zegt burgemeester Maarten Houben donderdag in een persbericht. De gemeente gaat niet in op vragen. Het onderzoek is naar verwachting eind januari afgerond.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door TIP! (PR-/Imagospecialist) op
"De bevindingen zijn zo ernstig..., "we zijn ernstig geschokt".... SLAPERS!!@!!!
en de maatschappij is weer eens voor 4,7 miljoen euro benadeeld door miskleunen van het bestuurlijk apparaat!!!! Het is toch geen wonder dat we moeten bezuinigen. Wanneer wordt er in het overheidsapparaat geschoond!!! Sorry kan straks toch niet voldoende zijn?!?!? En wat kost dat integriteitsonderzoek weer, komt er ook nog eens bovenop! Wanneer leert de overheid aan de voorkant zaken goed te onderzoeken, te controleren, te borgen. Het praat allemaal, maar het bewijst iedere keer weer dat het een ondeugdelijk functioneren bovenin kent. ONGESCHIKTE BESTUURDERS, ONGESCHIKTE MANAGERSLAGEN ERUIT! En voor dit specifieke geval; was je betrokken, eruit, zonder enige vorm van wachtgeld of uitkering en ook niet via de achterdeur inhuren voor enige vorm van advies!
Overheid maak jezelf weer acceptabel en SCHOON!
Door H. Wiersma (gepens.) op
Zou het soms met de toerekening en/of verrekening van BTW te maken kunnen hebben?

Vacatures

De nieuwste whitepapers

Van onze partners