of 63372 LinkedIn

Provinciaal en gemeentelijk mobiliteitsbeleid en de (subsidie)kansen die Europa biedt

Provinciaal en gemeentelijk mobiliteitsbeleid en de (subsidie)kansen die Europa biedt.
Vindsubsidies Reageer

Gemeenten en provincies houden zich bezig met een breed scala aan onderwerpen waarin mobiliteit een cruciale rol speelt. Thema’s als energie, klimaat, logistiek en volksgezondheid hebben allemaal een directe relatie met mobiliteit, en daarom kan mobiliteit niet los van deze beleidsterreinen worden beschouwd.

In de whitepaper ‘Provinciaal en gemeentelijk mobiliteitsbeleid en de (subsidie)kansen die Europa biedt van kennispartner Vindsubsidies en Mobycon, onafhankelijk adviesbureau voor mobiliteitsvraagstukken, worden de mobiliteit-gerelateerde beleidsthema’s van gemeenten en provincies vergeleken met Europese beleidsthema’s. Dit om te zien waar er raakvlakken zijn en hoe hierdoor kansen ontstaan voor gemeenten en provincies om Europese gelden in te zetten voor mobiliteitsprojecten. Ook wordt, voor zover deze bekend zijn, een inzicht gegeven in de Europese subsidieprogramma’s voor mobiliteitsprojecten 2021-2027.

 

Download hier de whitepaper


Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingVindsubsidies

Kantoor Deventer

Leeuwenbrug 107

7411 TH Deventer

Kantoor Utrecht
Papendorpseweg 100

3528 BJ Utrecht
Kantoor Enschede
Hengelosestraat 581

7521 AG Enschede

088-2020400

www.vindsubsidies.nl

info@vindsubsidies.nl

Meer nieuws

Weten welke subsidieprogramma's actueel zijn voor projecten op het gebied van energietransitie?

Onze specialisten praten je graag bij over landelijke en Europese subsidieprogramma's met voorbeelden van andere gemeenten of samenwerkingsverbanden.

 

Bel ons: 085-0180624 of mail ons: info@vindsubsidies.nl.


Samenwerken in de grensregio’s? Kijk eens naar INTERREG!

Ben je bezig met een innovatief project met een partner uit een buurland? Dan ben je misschien gewezen op subsidiemogelijkheden vanuit de Interreg-programma’s. Wat houdt Interreg in en hoe kun een subsidieaanvraag indienen?

Whitepapers