of 63428 LinkedIn

Gemeente Haarlem – Subsidiecoördinator & EU WISE

Gemeente Haarlem – Subsidiecoördinator & EU WISE. Professionaliseren van de subsidieverwerving.
Vindsubsidies Reageer

Professionaliseren van de subsidieverwerving.

AfbeeldingVindsubsidies is gevraagd door de gemeente Haarlem om de subsidieverwerving binnen de gemeente te professionaliseren. Vindsubsidies fungeert als coördinator van het kennispunt subsidies en geeft sturing aan het interne subsidieverwerkingsproces.

Ook ondersteunt Vindsubsidies de gemeente Haarlem op het gebied van Europese subsidies.


Subsidiecoordinator

De subsidiecoördinator van Vindsubsidies enthousiasmeert Haarlemse collega’s om met subsidies aan de slag te gaan. Ook coacht Vindsubsidies ambtenaren die werkzaam zijn bij dit kennispunt.

 

In deze functie is een subsidiescreening uitgevoerd op de programma’s en is het MT, DT en bestuur geadviseerd over de Haarlemse subsidiestrategie voor de komende jaren.


EU WISE

De gemeente Haarlem is samen met Vindsubsidies voortvarend aan de slag gegaan met de voorbereidingen op de nieuwe Europese subsidieperiode 2021-2027. Betrokken beleidsadviseurs, projectmanagers, projectleiders worden geïnformeerd over de verschillende EU-programma’s.

 

Op basis van deze programma’s wordt bekeken welke (grootschalige) projecten Haarlem in de komende jaren wil realiseren. Er komt een groslijst van projecten. Deze lijst wordt uiteindelijk gekoppeld aan de programmalijnen binnen Haarlem.

 

Om daarmee tijdig te kunnen voorsorteren op het nieuwe Europese financieringslandschap (bij welke EU-subsidie sluit het project en programma het beste aan).

 

Betrokken expertises

Ondernemers

Overheid

Afbeelding


Europese subsidies

Gebruik maken van Europese subsidies voor innovatieve projecten met impact. Lees verder.

 

In de voetsporen van Gemeente Haarlem treden?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

 

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen? Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

 

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingVindsubsidies

Kantoor Deventer

Leeuwenbrug 107

7411 TH Deventer

Kantoor Utrecht
Papendorpseweg 100

3528 BJ Utrecht
Kantoor Enschede
Hengelosestraat 581

7521 AG Enschede

088-2020400

www.vindsubsidies.nl

info@vindsubsidies.nl

Meer nieuws

Weten welke subsidieprogramma's actueel zijn voor projecten op het gebied van energietransitie?

Onze specialisten praten je graag bij over landelijke en Europese subsidieprogramma's met voorbeelden van andere gemeenten of samenwerkingsverbanden.

 

Bel ons: 085-0180624 of mail ons: info@vindsubsidies.nl.


Samenwerken in de grensregio’s? Kijk eens naar INTERREG!

Ben je bezig met een innovatief project met een partner uit een buurland? Dan ben je misschien gewezen op subsidiemogelijkheden vanuit de Interreg-programma’s. Wat houdt Interreg in en hoe kun een subsidieaanvraag indienen?

Whitepapers