of 59130 LinkedIn

e-Facturatie Amsterdam via FLOW Partner Automation

Reageer

Ieder jaar versturen bedrijven ontzettend veel facturen naar de overheid. Omdat deze facturen grotendeels nog handmatig worden verwerkt en dit veel tijd en geld kost, zijn leveranciers van de Rijksoverheid sinds 1 januari 2017 verplicht om bij nieuwe inkoopovereenkomsten e-facturen in te dienen. Bovendien moeten alle aanbestedende diensten in Europa per november 2018 e-facturen kunnen ontvangen en verwerken.

 
E-facturen kunnen efficiënter verwerkt worden door de gemeente, en ook voor leveranciers werkt e-facturatie eenvoudiger en sneller.

 

Het FLOW Partner Automation platform van TIE Kinetix biedt overheidsinstellingen oplossingen voor e-facturering met bedrijven, van groot tot klein. Het platform biedt diverse modules voor het eenvoudig en beveiligd verzenden en ontvangen van elektronische facturen in EDI/XML, PDF of via een factuurportaal.

 

De komende maanden zal de implementatie van de gemeente Amsterdam plaatsvinden, waarna de uitrol naar leveranciers naar verwachting begin 2018 zal starten.

 

Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix: “We zijn een Nederlands bedrijf dat met toepassingen voor zowel overheid als het bedrijfsleven 30 jaar internationaal ervaring heeft. We zijn heel blij en trots dat de gemeente Amsterdam voor ons, als Nederlands bedrijf, heeft gekozen. Het bevestigt onze positie als pionier voor e-facturatie in deze markt.” 


Kijk voor meer informatie op e-factureren met de overheid en bedrijven.


Contact:

Patrick van Boom

T: +31-88-369-8000

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingTIE Kinetix

De Corridor 5d

3621 ZA Breukelen

 

T: +31-88-369-8000

info@TIEKinetix.com

www.TIEKinetix.com/e-factureren

Meer nieuws

Onze evenementen

Ons team is continu bezig met het ontmoeten van klanten en partners en het verzamelen van informatie om de gebruikerservaring te optimaliseren. Daarnaast zijn we wereldwijd FLOW aan het presenteren en wat het voor u kan doen.

 

Whitepapers van TIE Kinetix