of 59250 LinkedIn

Public Business Control

Reageer

Drieluik inspirerende expertisetafels

Tijdens drie interactieve bijeenkomsten bespreken we de visie op business control, de impact op organisatie, afdeling en medewerkers en ten slotte wat de veranderopgave betekent voor processen en systemen. Kort gezegd: het waarom, wat en hoe van business control.

Public business control biedt de mogelijkheid op een proactieve wijze te sturen op vraagstukken binnen het openbaar bestuur. Het gaat hierbij om middelenbreed verbinding leggen tussen beleid, bestuur, management en bedrijfsvoering/control. Tijdens deze gratis bijeenkomsten, die tezamen een mini-college vormen , krijgt u nieuwe kennis en doet u inspiratie op natuurlijk is er veel mogelijkheid tot uitwisseling met collega’s uit het vak. De bijeenkomsten worden op regionale locaties in Nederland georganiseerd, dus er is er vast een bij u in de buurt.

 

Aanmelden
Stuur een mail aan info@jsconsultancy.nl, o.v.v. titel bijeenkomst + datum, naam, organisatie, functie en telefoonnummer

 

Meer weten?
Voor meer informatie over de bijeenkomsten belt u met Frank Puchala op 06 – 33 32 1980 of mail frankpuchala@jsconsultancy.nl

 

1e bijeenkomst
Bouwen aan een gedragen, visie op public business control
De weg naar business control begint met een visie en de vertaling daarvan in beleid of strategiedoor en met het management . Het gaat namelijk om een wezenlijk andere manier van kijken naar sturing (planning & control) en vooral om de wijze waarop de (staf)medewerkers, managers, netwerkpartners en/of inwoners hierin opereren.

18 september gemeente Valkenswaard
25 september gemeente Assen
26 september gemeente Zaanstad

 

2e bijeenkomst
Van denken naar doen: cultuur en competenties
Medewerkers hebben bepaalde kennis en competenties maar ook een leerbehoefte. De huidige ontwikkelingen bieden een uitdaging voor de gehele organisatie en vragen een andere wijze van omgaan met kennis en soms om andere competenties. Wat is er nodig voor public business control?

22 oktober gemeente Valkenswaard
29 oktober gemeente Assen
30 oktober gemeente Zaanstad

 

3e bijeenkomst
Veranderopgaven in processen en systemen
Systemen zijn belangrijk in het veredelen van informatie en het distribueren naar de diverse gebruikers. Processen zijn wezenlijk om een organisatie met zichzelf en de omgeving te laten praten. Ook de sturingsprocessen (en control) zullen in deze nieuwe werkelijkheid aan andere eisen moeten voldoen: meer gericht op de omgeving en meer gericht op integraliteit.

26 november Amersfoort (De Rijtuigenloods)

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Erik Baars

Alpha Tower,

De Entree 19-21

1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding    Afbeelding    Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Afbeelding