of 59147 LinkedIn

Nieuwe lichting young public controllers

Nieuwe lichting young public controllers. Een een professional een plaats bieden binnen uw afdeling of organisatie?
JS Consultancy Reageer

Donderdag 17 augustus verwelkomden we een mooie groep nieuwe enthousiaste kandidaten op ons kantoor in Amsterdam. De groep begon na een bedrijfspresentatie van JS Consultancy de dag met een groepsassessment. Een interactieve presentatie van de kandidaten over het onderwerp en het waarom bij de overheid werken hen aanspreekt.

Vervolgens waren er speeddates met adviseurs en recruiters van JS. Deze dag werd als zeer waardevol ervaren door de nieuwe kandidaten. De selectiedag werd afgesloten met een borrel in een informele sfeer.

 

Mooi resultaat

Uit deze selectiedag hebben we een mooie nieuwe lichting kunnen halen die bij ons zullen starten. Deze nieuwe lichting young public controllers zal 1 september bij ons beginnen.

Daarnaast wordt er ook een 2-jaarlijks opleidingsprogramma bij het ZijlstraCenter aangeboden dat wordt verzorgd door JS Consultancy en het Zijlstra Center van VU Amsterdam.

 

Interesse?

Hebt u ook belangstelling om een young professional een plaats te bieden binnen uw afdeling of organisatie? Neem dan contact op met Herrie Geuzendam, Directeur Bedrijfsvoering, 06 – 20 21 82 27, herriegeuzendam@jsconsultancy.nl 

 

Wil je je aanmelden voor een nieuwe selectiedag van JS Consultancy neem dan contact op met Jesse Geul, Recruiter Bedrijfsvoering, 06 – 83 89 97 33, jessegeul@jsconsultancy.nl Ook voor nadere informatie kun je contact met hem opnemen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Erik Baars

Alpha Tower,

De Entree 19-21

1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding    Afbeelding    Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Afbeelding