of 59250 LinkedIn

Minder is meer: eenvoudige en wendbare sturing voor bestuur en lijn

Reageer

Waar begint control en waar houdt het op? Iedere dag zijn er weer nieuwe uitdagingen waarmee een organisatie rekening moet houden. Wat gisteren relevant was hoeft dat vandaag niet te zijn. Maar waar moet je op letten? En vooral: hoe houd je het simpel? Systemen, sturingsprocessen en control moeten aan andere eisen voldoen: integraal en meer gericht op de omgeving.

In deze workshop nemen Herrie Geuzendam en Edwin Westphal u mee in de ontwikkeling van control in Zaanstad. Control in beweging ondersteunt het bestuur en de lijn bij de inrichting van hun systeem van sturing en control. Ook worden ze realtime voorzien van sturingsinformatie. U maakt kennis met deze adaptieve sturingsmechanismen en leert wat loslaten in de praktijk van de controller betekent.

 

U komt toch ook?

Het Jubileumcongres, waar deze workshop onderdeel van uitmaakt, is uitsluitend bedoeld voor professionals die werkzaam zijn bij een overheidsorganisatie. Het congres is gratis. Voor u een leuke manier om vakgenoten te ontmoeten en kennis en nieuwe inspiratie op te doen onder ander via de aangeboden workshops op de thema’s Bedrijfsvoering, Ruimte en Infra en Sociaal Domein.

 

Inschrijven kan HIER.

 

Door Edwin Westphal, concerncontroller gemeente Zaanstad en Herrie Geuzendam, directeur Bedrijfsvoering JS Consultancy

023 551 23 33 - Vraag per e-mail

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Erik Baars

Alpha Tower,

De Entree 19-21

1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding    Afbeelding    Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Afbeelding