of 59250 LinkedIn

In Control naar ketensamenwerking

Reageer

Schrijf u snel in voor de Expertisetafel op 25 juni in Best

Hoe blijft u in control in de ontwikkeling naar ketensamenwerking? Welk nieuw samenspel tussen bedrijfsvoering en beleid ontstaat hierbij? En hoe vindt dit zijn weerslag in de risico analyse? En wat hebben uw medewerkers nodig om hun rol in de ketensamenwerking te kunnen nemen?

Aan onze expertisetafel komt u in een informele setting met collega-managers – die verantwoordelijk zijn voor financiën & control en bedrijfsvoering dat in ketensamenwerking uitgevoerd wordt – in gesprek over deze vraag.

We starten met een inspirerende inleiding over de trends in gemeentelijke sturing en organisatie, waarna we aan de hand van stellingen concreet in gaan op wat u nodig heeft om in control naar ketensamenwerking te ontwikkelen.

 

Er is ruimte voor vragen, discussie en het uitwisselen van kennis en ervaring. Na de bijeenkomst heeft u inzicht in de effectieve rol van Financiën & Control en Bedrijfsvoering in de context van ketensamenwerking en risicomanagement. U heeft zicht op de benodigde competenties van uw medewerkers en weet hoe u deze verder kunt ontwikkelen.

 

Data

woensdag 25 juni van 9:30 tot 12:30 bij de Gemeente Best 

 

Wilt u meer weten?

Lees dan hier de hele uitnodiging.

 

Aanmelden?

Mail naar info@jsconsultancy.nl o.v.v. de datum van de bijeenkomst. Om uw aanmelding te verwerken ontvangen we graag de naam van uw organisatie, uw naam en functie, telefoonnummer en mailadres.

 

Wij ontmoeten u graag!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Erik Baars

Alpha Tower,

De Entree 19-21

1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding    Afbeelding    Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Afbeelding