of 64231 LinkedIn

Organisatie Overstijgend Samenwerken

Organisatie Overstijgend Samenwerken. Masterclass voor Bestuurders op donderdag 9 december.
jb lorenz Reageer

Masterclass voor Bestuurders.

Donderdag 9 december, 9.30 - 17.30 uur, Landgoed De Horst, Driebergen.

Vanuit de dagelijkse praktijk zien we dat management in het sociaal domein en tal van andere professionals van aanpalende terreinen, zoals welzijnsorganisaties, gemeenten, GGZ-instellingen en politie voelen dat samenwerking een wenkend perspectief is en essentieel is om de eigen (organisatie)doelstellingen te kunnen blijven realiseren.

De druk om samen te werken op het sociaal domein neemt navenant toe. Maar samen werken aan samenwerking en bouwen aan ecosystemen is niet iets dat in ons zorgstelsel en in onze organisaties is ingebakken. Integendeel; we zijn geconditioneerd om vooral te kijken naar wat ons onderscheidt in plaats van wat ons (ver)bindt.
 
In deze Masterclass gaan we stuk voor stuk belemmeringen opruimen en definiëren we valkuilen en potentiële risico’s. Want dat organisatie-overstijgend samenwerken de komende 10 jaar prioriteit 1 zal hebben, lijdt geen twijfel!
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingjb Lorenz

Postbus 30223

3001 DE Rotterdam

010-3040186

www.jblorenz.nl

info@jblorenz.nl

Meer nieuws

Lorenz Scan

Met de Lorenz scans worden gevalideerde data en kengetallen op maat ontsloten voor diverse maatschappelijk relevante thema’s. Bekijk hieronder de video met uitleg.


Afbeelding

Wat doen wij?

Whitepapers