of 63428 LinkedIn

Jet Bussemaker over gezondheidsverschillen

Jet Bussemaker over gezondheidsverschillen. Het Eerstelijnscongres 3 juni 2021
jb lorenz Reageer

Kijk en luister op 3 juni a.s. via livestreaming naar het verhaal van Jet Bussemaker, voorzitter van Raad voor Volksgezondheid & Samenleving (RVS) over gezondheidsverschillen.

Hoe kunnen we een eind maken aan de situatie waarin een kwart van de inwoners in Nederland tot de achterblijvers is gaan behoren?

Omdat dit thema maatschappelijk heel relevant is, streamen wij dit onderdeel van het congres live op YouTube, zonder voorwaarden en zonder drempels. Want wij vinden namelijk dat iedereen dit verhaal moet kunnen horen en zien! Klik op deze link op donderdag 3 juni 2021 vanaf 09.55 uur


Tijdens de opening van het eerstelijnscongres 2021 neemt Jet Bussemaker ons mee in haar essay  “de gezondheidsverschillen voorbij” waarin ze een uitdaging neerlegt voor ons allemaal: op welke manieren kunnen we de gezondheidsverschillen in onze samenleving structureel aanpakken? 

Gezondheidsverschillen hebben namelijk grote nadelige gevolgen voor de samenleving. De Corona-crisis legt dat nog eens heel pijnlijk bloot. 

Wil je alvast meer lezen over dit onderwerp? Lees dan ons interview met Jet Bussemaker.


Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingjb Lorenz

Postbus 30223

3001 DE Rotterdam

010-3040186

www.jblorenz.nl

info@jblorenz.nl

Meer nieuws

Het Online Eerstelijns Congres 2021

Afbeelding


3 en 4 juni én 8 oktober 2021

Dag 1: De eerste lijn op de eerste rang

Dag 2: de eerste lijn en het sociaal domein

Dag 3: Offline netwerkevent op 8 oktober

Lorenz Scan

Met de Lorenz scans worden gevalideerde data en kengetallen op maat ontsloten voor diverse maatschappelijk relevante thema’s. Bekijk hieronder de video met uitleg.


Afbeelding

Wat doen wij?

Whitepapers