of 63946 LinkedIn

"It takes a community to keep you healthy"

jb lorenz Reageer

Rond om zich heen kijkend typeert Marcel als mens. Omzien in en naar de wereld, zien wat er speelt en op welke manier dit ingrijpt op de zorg, de patiënten en het vak. Als een arts wil hij dit omzien naar mensen inzetten om hen te helpen zichzelf te zijn en Marcel voelt zich verantwoordelijk om daarbij de passende voorwaarden te creëren.

De huidige samenleving verlangt dat de kennis en kunde vanuit ieder vakgebied in de eerstelijnszorg en het sociaal domein samengebracht wordt in het dagelijks werk. Dit vraagt van ons allemaal om anders te denken en anders te doen. 

Samen denken en samen doen
Dat is waar het in de videosessie met Marcel Kerkhoven betreft domein-overstijgend samenwerken om draait. Vanuit zijn rol als huisarts gaat hij op 2 september om 14:00 uur in gesprek met Bianca den Outer, die vanuit het oogpunt van het sociaal domein het vraaggesprek aangaat.

 

Bekijk hier het gesprek.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingjb Lorenz

Postbus 30223

3001 DE Rotterdam

010-3040186

www.jblorenz.nl

info@jblorenz.nl

Meer nieuws

Lorenz Scan

Met de Lorenz scans worden gevalideerde data en kengetallen op maat ontsloten voor diverse maatschappelijk relevante thema’s. Bekijk hieronder de video met uitleg.


Afbeelding

Wat doen wij?

Whitepapers