of 63966 LinkedIn

Het Online Eerstelijns Congres 2021

Het Online Eerstelijns Congres 2021. Netwerkevent voor eerstelijnszorg en sociaal domein
jb lorenz Reageer

De Eerstelijns, het platform voor strategie en innovatie voor iedereen die in de eerstelijnsgezondheidszorg werkt, organiseert HET kennis- en netwerkevent voor de eerstelijnszorg én het sociaal domein. Zorgprofessionals, bestuurders en beleidsmakers uit de eerstelijnszorg en het sociaal domein kunnen zich vanaf nu aanmelden!

We hebben 2 online congresdagen op 3 en 4 juni 2021 gepland. En dat combineren we met een extra netwerkevent offline op 8 oktober 2021 in Hotel Bilderberg Résidence Groot Heideborgh, waar we elkaar kunnen ontmoeten en we in de gelegenheid zijn om ECHT bij te praten.

 

Sociaal Domein
Op dag 1 staat het thema 'eerste lijn op de eerste rang' centraal. Dagvoorzitter Anouchka van Miltenburg zal samen met Jet Bussemaker en Albert Jan Kruiter de eerste lijn op de eerste rang zetten. En op dag 2 maken we de verbinding tussen de eerste lijn en het sociaal domein. Met sprekers als Jane Murray Cramm, Sven de Langen en Dirk Jan van den Berg die onder leiding van dagvoorzitter Piet-Hein Peeters meer vertellen over hun ervaringen in de samenwerking tussen de eerstelijnszorg en het sociaal domein.

Tijdens het middagprogramma volg je interactieve workshops, waarbij we actief de verbinding maken tussen de eerste lijn en het sociaal domein.


Korting
Als relatie van jb Lorenz bieden we je graag iets extra's. Bij deelname aan beide congresdagen ontvang je een korting van 15% en kun jij ook deelnemen aan het live event op 8 oktober! Ben jij erbij?

 

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd voor het congres voor huisartsen, sociaal geneeskundigen en deelnemers vanuit het sociaal domein.


Livestream
We streamen het congres live vanuit Hotel De Bilderberg. Met professionele techniek zorgen wij ervoor dat jij op de eerste rij zit, maar wel achter jouw eigen computer.
In onderstaande video vertellen we je er graag meer over:

 

 

Meer informatie


Het programma

3 juni : 10.00 – 17.00 uur (Dagvoorzitter Anouchka van Miltenburg)
4 juni : 10.00 – 17.00 uur (Dagvoorzitter Piet-Hein Peeters)

 

Afbeelding

 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingjb Lorenz

Postbus 30223

3001 DE Rotterdam

010-3040186

www.jblorenz.nl

info@jblorenz.nl

Meer nieuws

Lorenz Scan

Met de Lorenz scans worden gevalideerde data en kengetallen op maat ontsloten voor diverse maatschappelijk relevante thema’s. Bekijk hieronder de video met uitleg.


Afbeelding

Wat doen wij?

Whitepapers