of 62812 LinkedIn

De toekomst van het sociaal domein en de eerstelijnszorg

De toekomst van de eerstelijnszorg. Netwerkevent eerstelijnszorg én sociaal domein
jb lorenz Reageer

We banen ons langzaam maar zeker een weg uit de Corona-crisis. Maar we weten het zeker: samen gaan we uit deze (gezondheids)crisis komen!

In het licht van alle ontwikkelingen, hebben we de knoop doorgehakt: we organiseren HET kennis- en netwerkevent voor de eerstelijnszorg en het sociaal domein zoals we dat doen in het “nieuwe normaal”. We gaan online! We gaan de twee congresdagen op 3 en 4 juni 2021 online! En dat combineren we met een extra netwerkevent offline op 8 oktober 2021 in Hotel Bilderberg Résidence Groot Heideborgh waar we elkaar kunnen ontmoeten en we in de gelegenheid zijn om ECHT bij te praten.

We organiseren dus een evenement waarin we de verbinding die we digitaal maken op 3 en 4 juni voortzetten op 8 oktober, maar dan zonder scherm! Het congres wordt geaccrediteerd voor huisartsen, sociaal geneeskundigen en deelnemers vanuit het sociaal domein. Reis jij met ons mee naar de toekomst van de eerstelijnszorg?

 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingjb Lorenz

Postbus 30223

3001 DE Rotterdam

010-3040186

www.jblorenz.nl

info@jblorenz.nl

Meer nieuws

Het Online Eerstelijns Congres 2021

Afbeelding


3 en 4 juni én 8 oktober 2021

Dag 1:  De eerstelijn op de eerste rang!

Dag 2 : Eerstelijn en sociaal domein

Dag 3: Offline ontmoeting


Lorenz Scan

Met de Lorenz scans worden gevalideerde data en kengetallen op maat ontsloten voor diverse maatschappelijk relevante thema’s. Bekijk hieronder de video met uitleg.


Afbeelding

Wat doen wij?

Whitepapers