of 59123 LinkedIn

Wat kost dat? Menukaart voor de kostprijsdekkende huur

Fakton Consultancy ondersteunt publicatie Bouwstenen voor Sociaal: ‘Wat kost dat; Menukaart voor de kostprijsdekkende huur’.
Reageer

Fakton Consultancy ondersteunt publicatie Bouwstenen voor Sociaal.

Vanuit de missie ‘solving complex real estate challenges’, buigt Fakton zich ook over de uitdagingen rond het gemeentelijk vastgoed. Fakton Consultancy adviseert klanten onder meer over strategische portefeuillesturing, (grootschalige) dispositie-opgaven, de match tussen vastgoedvraag en –aanbod, de governance van het vastgoedbedrijf en het zeer actuele thema van de huurprijsmethodiek. Kennisdeling is daarbij één van de grootste drijfveren.

Voor partner Bouwstenen voor Sociaal (BvS) trok Fakton Consultancy een van de netwerken die binnen Bouwstenen voor Sociaal actief is en begin 2015 werd opgericht, de ‘Financiële Experts’. Deze experts uit verschillende gemeenten buigen zich gezamenlijk over de financiële uitdagingen rond gemeentelijk vastgoed.

 

Het thema kostprijsdekkende huur is actueel mede door de invoering van de Wet Markt en Overheid en de behoefte aan transparantie tussen huren en subsidies. Gezien de grote vraag van gemeenten over dit thema bundelde het netwerk Financiële Experts, bestaande kennis tot een publicatie waarmee elke gemeente wordt gefaciliteerd in het maken van keuzes tot invulling van de eigen huurprijsmethodiek.

 

Het gedachtengoed werd 3 december 2015 gepresenteerd op de Najaarsbijeenkomst van Bouwstenen voor Sociaal. Wij zijn erg trots op het resultaat en zijn blij dat de diepgaande kennis aan tafel van het netwerk met de publicatie ‘Wat kost dat?’ Menukaart voor de kostprijsdekkende huur’ nu ontsloten is zodat alle gemeenten daar hun voordeel mee kunnen doen.

 

Download hier het document Wat kost het - digitaal spreads

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBeurs WTC, 22ste etage

Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam

The Netherlands

T   +31 10 300 6000

E   info@fakton.com

www.fakton.com

 

Postadres

PO Box 30188, 3001 DD Rotterdam

The Netherlands

Meer nieuws

Strategisch Portefeuillesturing Gemeentelijk Vastgoed

Bloggers

Ons verhaal in beeld

Afbeelding

Whitepapers van Fakton