of 59130 LinkedIn

Tenderen in dialoog voor dummies

Tenderen in dialoog voor dummies. Breda van start met een van de grootste binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen van Zuid Nederland
Reageer

Op 15 juli 2015 startte de gemeente Breda de markttender voor de ontwikkellocatie Coulissen West in de Bredase Spoorzone.

Onder de naam Via Breda werkt de gemeente Breda in de spoorzone samen met haar partners aan een van de grootste binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen van Zuid Nederland. Een gebied van zo’n 40 hectare wordt getransformeerd tot een nieuw stadsdeel waar straks volop gewoond, gewerkt en gerecreëerd wordt. Blikvangers zijn onder meer het nieuwe station en het nieuwe gerechtsgebouw.

 

Download hier de whitepaper over dit onderwerp

 

Maarten Kievits laat in deze publicatie samen met de gemeente Breda zien dat mooie resultaten kunnen ontstaan wanneer visie, lef, en commitment aan de kant van de opdrachtgever worden samengebracht met inzet, creativiteit en bevlogenheid vanuit de markt. U leest de leerervaringen uit de praktijk terwijl u stapsgewijs wordt meegenomen door het ‘Verkoop in Dialoog’ proces van deelgebied Coulissen West in het Bredase stationsgebied. Hoe het anders tenderen van ontwikkellocaties waarde creëert door met elkaar de dialoog aan te gaan.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBeurs WTC, 22ste etage

Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam

The Netherlands

T   +31 10 300 6000

E   info@fakton.com

www.fakton.com

 

Postadres

PO Box 30188, 3001 DD Rotterdam

The Netherlands

Meer nieuws

Strategisch Portefeuillesturing Gemeentelijk Vastgoed

Bloggers

Ons verhaal in beeld

Afbeelding

Whitepapers van Fakton