of 59147 LinkedIn

Fakton op de lijst van Best Workplaces 2018!

Fakton op de lijst van Best Workplaces 2018! De organisaties die op de lijst staan, hebben werkomgevingen ontwikkeld waar trots, vertrouwen en plezier centraal staan.
Fakton Reageer

Fakton heeft de 15e plaats op de lijst van Best Workplaces 2018 behaald. De lijst is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. 27 maart j.l. is de lijst van 2018 bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op het Westergasfabriek-terrein in Amsterdam.

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van trots, vertrouwen en plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces bepaald. Alleen organisaties die op beide onderdelen de minimum score behalen mogen een jaar lang de Best Workplace titel voeren.

 

Anne van Eldonk, partner bij Fakton en verantwoordelijk voor het HR-beleid: “Wij zijn ontzettend trots met de 15e plaats op de lijst van Best Workplaces 2018. Geïnspireerd door het gedachtengoed van Great Place to Work stelden wij ons als Fakton tot doel om een nog betere organisatie te worden in termen van trots, vertrouwen en plezier. Onze ervaringen in het eerste jaar zijn positief. Het als groep gestructureerd doorlopen van dit traject en het gezamenlijk stilstaan bij de resultaten heeft gezorgd voor een beter inzicht in de relaties tussen management en medewerkers. De uitkomsten uit de Trust Index waren verhelderend en soms ook confronterend. Het plenair bespreken van de resultaten onder begeleiding van GPTW werkte verbindend en maakte ook gevoelige onderwerpen bespreekbaar. Op basis hiervan stelden we prioriteiten en werken we nu actief en enthousiast aan de belangrijkste verbeterpunten”.

 

Afbeelding

 

Fakton combineert strategisch vermogen, organisatiekracht en financiële inventiviteit om projecten en kapitaal bij elkaar te brengen in het domein van vastgoed en gebiedsontwikkeling. Dit uit zich onder andere in hoe zij de verkoopgerichte dialoog insteken, de verkoop van gemeentelijk vastgoed begeleiden, de werkwijze bij strategisch-organisatorische vraagstukken faciliteren en constant op zoek zijn naar inventieve financiële maatwerk constructies. De mensen bij Fakton weten vastgoedkennis, ervaring en analytische skills met praktische executiekracht te combineren om ingewikkelde vastgoedopgaven tot een goed resultaat te brengen. Fakton legt de lat hoog, zo kan zij blijven innoveren en een beslissende bijdrage leveren aan het creëren van veerkrachtige stedelijke leefomgevingen en vitale vastgoedorganisaties door vernieuwende, goed doordachte en financieel duurzame oplossingen. Bij Fakton dagen ze elkaar uit om het beste uit zichzelf te halen. Naast het werken aan projecten biedt Fakton intern en extern opleidingen via de Fakton Business School. Behalve de ‘work-hard’-mentaliteit maken zij graag tijd voor verschillende #faktonhappiness momenten door het jaar heen: vrijdagmiddagborrels, een optionele skireis in maart, een jaarlijkse CSR-dag in juni, waarbij iedereen de handen uit de mouwen steekt, de studiereis in september en het befaamde Fakton kerstdiner in december. #faktonmovesyourworld geldt niet alleen voor de relaties waar Fakton mee samenwerkt maar zeker ook voor haar eigen mensen.

 

René Brouwers, directeur van Great Place to Work® Nederland: "De organisaties die op de lijst van Best Workplaces staan, hebben werkomgevingen ontwikkeld waar trots, vertrouwen en plezier centraal staan. Tevens vervul je een voorbeeldfunctie voor andere organisaties. Niet iedere organisatie behaalt de lijst in verband met strikte criteria. Het is een resultaat om trots op te zijn!”

 

Kijk op www.greatplacetowork.nl voor informatie over het onderzoek en www.bestworkplaces.nl voor alle organisaties op de lijst.

 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBeurs WTC, 22ste etage

Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam

The Netherlands

T   +31 10 300 6000

E   info@fakton.com

www.fakton.com

 

Postadres

PO Box 30188, 3001 DD Rotterdam

The Netherlands

Meer nieuws

Strategisch Portefeuillesturing Gemeentelijk Vastgoed

Bloggers

Ons verhaal in beeld

Afbeelding

Whitepapers van Fakton