of 59162 LinkedIn

Business ecosysteem versterkt de vastgoedsector

Business ecosysteem versterkt de vastgoedsector. De ontwikkelingen die op de sector afkomen vragen om een andere manier van kijken, denken en doen
Fakton Reageer

Organize for the future: samenwerking Fakton met Vanopstal & Vannimwegen.

Fakton en Oscar van Opstal gaan op een andere manier samenwerken. De ontwikkelingen die op onze sector afkomen vragen om een andere manier van kijken, denken en doen. Ook van ons of misschien wel juíst van ons in de frontlinie van strategie, innovatie en organsatieontwikkeling. Van Opstal start -vanuit zijn geloof in netwerken, ecosystemen en fluïde organisatievormen- samen met Vannimwegen een nieuw label: vanOpstal & Vannimwegen.

Vastgoedeigenaren, beleggers, ontwikkelaars, corporaties en gemeenten staan voor verschillende grote uitdagingen: verduurzamingsvraagstukken, transitieopgaven in de leefomgeving (versterkt door de invoering van de Omgevingswet) en de impact van technologische ontwikkelingen op het gebruik, eigendom, waardering en beheer van vastgoed. Fakton en vanOpstal & Vannimwegen leveren de vastgoedwereld een unieke marktpropositie. 

 

Fakton en vanOpstal & Vannimwegen helpen organisaties transformeren tot wendbare en op hun omgeving responderende bedrijven. Organisaties die een betekenisvolle bijdrage leveren en waar mensen met bezieling werken. We helpen bouwen aan nieuwe ecosystemen en beginnen bij onszelf.

 

De samenwerking tussen Fakton en vanOpstal & Vannimwegen biedt opdrachtgevers een ‘blend’ van professionals met verschillende expertises en achtergronden. Onder andere op het gebied van ondernemingsstrategie, vastgoed, innovatie, business cases, change, financiële analyses, data analytics, reputatie- en stakeholderstrategie en duurzame verdienmodellen.

 

Wij geloven in de kracht van netwerk teams. Over bureaugrenzen heen. Daarom werken we samen. Samen met opdrachtgevers vinden we antwoord op de grote vragen en koppelen dat aan executiekracht. Dat geeft energie en meer impact!

 

Vraag vooral!

 

Oscar van Opstal - 06 31 66 53 43 | Anne van Eldonk -  06 51 85 31 04 | Erik-Jan Hopstaken - 06 55 36 18 60

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBeurs WTC, 22ste etage

Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam

The Netherlands

T   +31 10 300 6000

E   info@fakton.com

www.fakton.com

 

Postadres

PO Box 30188, 3001 DD Rotterdam

The Netherlands

Meer nieuws

Strategisch Portefeuillesturing Gemeentelijk Vastgoed

Bloggers

Ons verhaal in beeld

Afbeelding

Whitepapers van Fakton