of 64740 LinkedIn

Workshop Wet normalisering rechtspositie ambtenaren

Reageer

De Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (WNRA) is op 8 november 2016 door de Eerste Kamer aangenomen en treedt op 1 januari 2020 in werking. Een groot deel van de ambtenaren is daarmee volgens de nieuwe Ambtenarenwet een werknemer. En zo wordt die huidige publiekrechtelijke aanstelling een tweezijdige arbeidsovereenkomst.

De invoering van deze wet kan de nodige risico’s meebrengen, maar ook kansen bieden. Wilt u (meer) kennis opdoen over de WNRA, handvatten voor het opstellen van een plan van aanpak en/of kennis opdoen van het private arbeidsrecht? BDO houdt workshops WNRA. Tijdens de workshop wordt ingegaan op onder andere: beleid en strategie, (opzet) projectorganisatie, arbeidsovereenkomsten, cao-recht, ontslagrecht, WKR en aanverwante thema's.

 

Doelgroep

Bent u binnen uw gemeente verantwoordelijk voor human resources, bedrijfsvoering, uitvoering/verwerking werkkostenregeling, juridische of financiële zaken? Dan krijgt u te maken met de WNRA.

 

Doelstellingen

Na afloop van de workshop bent u op de hoogte over:

  • de kansen en risico's van de WNRA;
  • de belangrijkste civielrechtelijke arbeidsrechtelijke wetgeving;
  • de fiscale gevolgen van deze arbeidsrechtelijke wijzigingen (bijvoorbeeld mogelijke consequenties voor de werkkostenregeling).

Kosten en aanmelden

De kosten voor deze workshop WNRA bedragen 350 euro exclusief btw per deelnemer. U kunt deelnemen tijdens de workshopdata: 31 oktober (Houten), 2 november (Vught) of 23 november (Apeldoorn). Daarnaast biedt BDO deze workshop ook inhouse aan. Neem daarvoor contact op via lokale-overheid@bdo.nl.

 

Aanmelden

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

BDO Accountants & Adviseurs

Afbeelding

Boogschutterstraat 35

7324 AE Apeldoorn

088- 236 48 03

publiekesector@bdo.nl

www.bdo.nl/lokale-overheid

 

Afbeelding   Afbeelding 

Meer nieuws

Inburgering

   Naar een succesvolle implementatie van de nieuwe Wet
   Inburgering.


   Lees meer

Bloggers

Evenementen

 

Vakinhoudelijke seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten
Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, symposia en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied. Voor meer informatie of eventueel aanmelden, klik hier.

Whitepapers