of 63082 LinkedIn

Wido Dalhuisen

Partner IT Risk Assurance

CISA, Drs., RE

BDO Hengelo, BDO Utrecht, BDO Apeldoorn

(055) 312 77 35

(06) 22 51 23 03

vCard

Wido Dalhuisen (1977) heeft na zijn studie bedrijfseconomie circa 5 jaar ervaring opgedaan als software-ontwikkelaar en databasespecialist. De inmiddels ruim 12 jaar daarna is Wido vooral actief in het vakgebied van onafhankelijk IT-audit en -advies. Bij BDO is Wido verantwoordelijk voor het IT Audit & Advisory team in Noordoost Nederland. In het bijzonder richt Wido zich daarbij op het verder uitbouwen van het brede scala aan (risicogebaseerde) IT-adviesdiensten vanuit BDO.

Wido richt zich daarmee met name op klantvragen rondom informatiebeveiliging, privacy en interne beheersing, als ook op complexe vraagstukken als het breed doorlichten van IT-organisaties en het begeleiden van risicovolle IT-veranderprojecten (project assurance). Wido helpt klanten op deze manier meer waarde te halen uit de inzet van informatietechnologie.


  • Recente cyberincidenten laten zien: cybersecurity blijft key!

    Reageer

    De afgelopen weken stonden de media vol met meldingen over hackers, IT security en wachtwoorden. Zo gaf het Nationaal Cyber Security Center (NCSC)  het advies om Citrix servers, die veilig thuiswerken mogelijk maken, van internet af te koppelen. Ook werd een 22-jarige Arnhemmer opgepakt in verband met het te koop aanbieden van maar liefst 12 miljard wachtwoorden.

Contactgegevens

BDO Accountants & Adviseurs

Afbeelding

Boogschutterstraat 35

7324 AE Apeldoorn

088- 236 48 03

publiekesector@bdo.nl

www.bdo.nl/lokale-overheid

 

Afbeelding   Afbeelding 

Verwachte wijzigingen belastingplan 2021

Met enerzijds de aanstaande verkiezingen in het vooruitzicht, en anderzijds de effecten van de coronacrisis op de burger, het bedrijfsleven en de staatskas, zal op Prinsjesdag blijken met welke fiscale wijzigingen Nederland rekening moet houden. In aanloop naar 15 september delen wij onze eerste inzichten en de te verwachten fiscale wijzigingen.

 

Lees meer

Bloggers

Evenementen

 

Vakinhoudelijke seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten
Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, symposia en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied. Voor meer informatie of eventueel aanmelden, klik hier.

Whitepapers