of 59179 LinkedIn

Werkkostenregeling: download praktische handleiding Cafetariasystemen

Reageer

Ook na introductie van de werkkostenregeling blijft het bij veel werkgevers en werknemers populair. Het ruilen van belaste loonbestanddelen voor een onbelaste fiets, fitness enz. Maar hoe werkt zo’n ruil- of cafetariasyteem? En waar moet je als werkgever op letten?

Handleiding cafetariasysteem

Een onjuiste vormgeving en/of uitvoering van een cafetariasysteem kan leiden tot boetes en naheffingen. Voorkom deze en download hieronder de informatieve en praktische Handleiding Cafetariasystemen. Of bezoek de totaal vernieuwde Workshops Werkkostenregeling 2017 die op verschillende data en locaties worden georganiseerd. Tijdens die workshops wordt ook uitgebreid stil gestaan bij de werking, kansen en risico’s van cafetariasystemen.

 

BDO Loonheffingencheck 2017

Twijfelt u of het allemaal wel goed gaat? Dat kunt u ook laten beoordelen door de BDO Loonheffingencheck 2017 uit te laten voeren.

 
 
Contactpersoon:
Frans Appelhof, Belastingadviseur BDO Breda
(076) 571 49 00 / frans.appelhof@bdo.nl
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeelding

BDO Accountants & Adviseurs

Van Deventerlaan 101

3528 AG Utrecht

(088) 236 48 06.

www.bdo.nl/lokale-overheid

lokale-overheid@bdo.nl

 

Afbeelding   Afbeelding 

Meer nieuws

Belastingplan 2019

De publieke sector staat voor grote uitdagingen en kan extra middelen goed gebruiken. Maar fiscaal gezien is de sector op zichzelf aangewezen. Meer weten?

Kijk op www.bdo.nl/belastingplan

Bloggers

Evenementen

 

Vakinhoudelijke seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten
Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, symposia en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied. Voor meer informatie of eventueel aanmelden, klik hier.

Whitepapers