of 59082 LinkedIn

Wendy Silvertant

Manager Risk Advisory Services

BDO Utrecht

(030) 28 49 942 / (06) 40 23 25 31 / Wendy.Silvertant@bdo.nl

 

Wendy Silvertant (1985) heeft ervaring met dienstverlening op het gebied van (corporate) governance, compliance en integriteit; zowel binnen financiële- als niet financiële instellingen. Wendy is veelvuldig betrokken bij adviestrajecten aangaande de inrichting van de governance en het beoordelen van de effectiviteit van de compliance functie.

Daarnaast houdt zij zich bezig met het uitvoeren van risicomanagement en interne audit werkzaamheden op dit vlak en beschikt zij over kennis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wendy heeft een achtergrond als compliance officer bij een financiële instelling en is opgeleid tot Certified Information Privacy Professional (CIPP/E). Deze ervaring brengt mee dat Wendy een goed zicht heeft op het op een praktische en pragmatische manier implementeren van wet- en regelgeving in de organisatie.


  • GDPR: zet continuous monitoring in om compliant te blijven

    Reageer

    De risico’s die je loopt wanneer je als organisatie na 25 mei niet voldoet aan de GDPR zijn duidelijk: naast privacy risico’s loop je ook financieel risico én riskeer je forse reputatieschade als blijkt dat je je zaken niet op orde hebt.

Contactgegevens

BDO Accountants & Adviseurs

Afbeelding

Boogschutterstraat 35

7324 AE Apeldoorn

088- 236 48 03

publiekesector@bdo.nl

www.bdo.nl/lokale-overheid

 

Afbeelding   Afbeelding 

Belastingplan 2020

Op Prinsjesdag, 17 september 2019, presenteerde het kabinet het Belastingplan 2020. Drie maanden later, op 17 december 2019, werd het Belastingplan aangenomen door de Eerste Kamer. Wat betekent dit voor úw onderneming of organisatie? De experts van BDO geven heldere uitleg, onder andere in een serie korte video-updates en podcasts.

 

DOWNLOAD UITGEBREIDE UPDATE

 

DOWNLOAD EXTENDED UPDATE (ENG)

Bloggers

Evenementen

 

Vakinhoudelijke seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten
Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, symposia en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied. Voor meer informatie of eventueel aanmelden, klik hier.

Whitepapers