of 59318 LinkedIn

Stappenplan invoering Wnra

Stappenplan invoering Wnra. Wilt u zich goed voorbereiden op de invoering van de Wnra? Vraag de poster stappenplan invoering Wnra dan kosteloos aan.
BDO Accountants & Adviseurs Reageer

Op 1 januari 2020 treedt de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) in werking. De invoering van deze wet betekent ook veel overheidsorganisaties een grote wijziging met een aantal juridische, financiële en organisatorische kansen en risico’s.

Stappenplan invoering Wnra

Om u te helpen met de voorbereiding op de nieuwe rol als overheidswerkgever, hebben de specialisten van BDO een stappenplan ontwikkeld. Dit, aangevuld met informatie over de verschillen, kansen en verplichtingen, hebben we weergeven op een (deur)poster.


Aanvragen

Wilt u zich goed voorbereiden op de invoering van de Wnra? Vraag de poster stappenplan invoering Wnra dan kosteloos aan.

 

AANVRAGEN POSTER WNRA

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

BDO Accountants & Adviseurs

Afbeelding

Boogschutterstraat 35

7324 AE Apeldoorn

088- 236 48 03

publiekesector@bdo.nl

www.bdo.nl/lokale-overheid

 

Afbeelding   Afbeelding 

Meer nieuws

Summercouse Grip het sociaal domein


27 augustus 2019

Locatie: BDO Utrecht

Van Deventerlaan 101, 3528 AG  UTRECHT

Aanmelden


Belastingplan 2019

De publieke sector staat voor grote uitdagingen en kan extra middelen goed gebruiken. Maar fiscaal gezien is de sector op zichzelf aangewezen. Meer weten?

Kijk op www.bdo.nl/belastingplan

Bloggers

Evenementen

 

Vakinhoudelijke seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten
Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, symposia en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied. Voor meer informatie of eventueel aanmelden, klik hier.

Whitepapers