of 61869 LinkedIn

Speelruimte of extra huiswerk?

Speelruimte of extra huiswerk? De Wnra biedt nieuwe ruimte en vrijheid
BDO Accountants & Adviseurs Reageer

De Wnra biedt nieuwe ruimte en vrijheid: Hoe gaat u uw arbeidsvoorwaarden vormgeven na 1 januari 2020? Slaat u regionaal de handen ineen voor gezamenlijke arbeidsvoorwaarden, welke arbeidsvoorwaardelijke nieuwe mogelijkheden biedt de Wnra, wel of geen personeelshandboek opstellen als er ook een CAO van toepassing is?

De Wnra geeft ook extra huiswerk bij een reorganisatie: Wordt die dit jaar ingezet? Dan moet u toch al doen alsof de Wnra geldt. Hoe zit dat, ‘de jure’ en ‘de facto’? 

Het is de komende tijd bovendien zaak om de OR en het lijnmanagement goed bij te praten over de nieuwe spelregels, nu het privaatrecht gaat gelden. Laat u alvast bijspijkeren door Anton Revenboer en Daisy de Beyer van BDO.

 

Lees hier meer over het congres De normale ambtenaar.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

BDO Accountants & Adviseurs

Afbeelding

Boogschutterstraat 35

7324 AE Apeldoorn

088- 236 48 03

publiekesector@bdo.nl

www.bdo.nl/lokale-overheid

 

Afbeelding   Afbeelding 

Meer nieuws

Verwachte wijzigingen belastingplan 2021

Met enerzijds de aanstaande verkiezingen in het vooruitzicht, en anderzijds de effecten van de coronacrisis op de burger, het bedrijfsleven en de staatskas, zal op Prinsjesdag blijken met welke fiscale wijzigingen Nederland rekening moet houden. In aanloop naar 15 september delen wij onze eerste inzichten en de te verwachten fiscale wijzigingen.

 

Lees meer

Bloggers

Evenementen

 

Vakinhoudelijke seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten
Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, symposia en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied. Voor meer informatie of eventueel aanmelden, klik hier.

Whitepapers