of 58952 LinkedIn

Speelruimte of extra huiswerk?

Speelruimte of extra huiswerk? De Wnra biedt nieuwe ruimte en vrijheid
BDO Accountants & Adviseurs Reageer

De Wnra biedt nieuwe ruimte en vrijheid: Hoe gaat u uw arbeidsvoorwaarden vormgeven na 1 januari 2020? Slaat u regionaal de handen ineen voor gezamenlijke arbeidsvoorwaarden, welke arbeidsvoorwaardelijke nieuwe mogelijkheden biedt de Wnra, wel of geen personeelshandboek opstellen als er ook een CAO van toepassing is?

De Wnra geeft ook extra huiswerk bij een reorganisatie: Wordt die dit jaar ingezet? Dan moet u toch al doen alsof de Wnra geldt. Hoe zit dat, ‘de jure’ en ‘de facto’? 

Het is de komende tijd bovendien zaak om de OR en het lijnmanagement goed bij te praten over de nieuwe spelregels, nu het privaatrecht gaat gelden. Laat u alvast bijspijkeren door Anton Revenboer en Daisy de Beyer van BDO.

 

Lees hier meer over het congres De normale ambtenaar.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

BDO Accountants & Adviseurs

Afbeelding

Boogschutterstraat 35

7324 AE Apeldoorn

088- 236 48 03

publiekesector@bdo.nl

www.bdo.nl/lokale-overheid

 

Afbeelding   Afbeelding 

Meer nieuws

Belastingplan 2020

Op Prinsjesdag, 17 september 2019, presenteerde het kabinet het Belastingplan 2020. Drie maanden later, op 17 december 2019, werd het Belastingplan aangenomen door de Eerste Kamer. Wat betekent dit voor úw onderneming of organisatie? De experts van BDO geven heldere uitleg, onder andere in een serie korte video-updates en podcasts.

 

DOWNLOAD UITGEBREIDE UPDATE

 

DOWNLOAD EXTENDED UPDATE (ENG)

Bloggers

Evenementen

 

Vakinhoudelijke seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten
Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, symposia en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied. Voor meer informatie of eventueel aanmelden, klik hier.

Whitepapers