of 59162 LinkedIn

Soft controls in de publieke sector: wat kunnen ze voor uw organisatie betekenen?

Reageer

Een goed functionerend zacht intern beheerssysteem (soft controls) is doorslaggevend voor het succes van uw risicomanagementbeleid en algehele bedrijfsvoering. Bij veel bestuurders en toezichthouders in de publieke sector staat het bredere thema gedrag en cultuur dan ook hoog op de agenda. Toch bestaat er bij velen enige aarzeling om met soft controls aan de slag te gaan. Met name onzekerheid over de (tijds)investering en het resultaat, lijkt daaraan ten grondslag te liggen. Daarom houdt BDO op 14 en 15 november twee rondetafelbijeenkomsten over dit thema: Meten is weten, wat kunnen soft controls voor uw organisatie betekenen?

BDO gelooft dat het mogelijk is echt inzicht te verkrijgen in cultuur, houding en gedrag om daar vervolgens op te kunnen sturen. Tijdens onze rondetafels praat een van onze specialisten u bij over de werking van soft controls en welke fundamentele rol ze spelen in iedere organisatie. Ook zal YX Company, met wie BDO de soft controls scan ontwikkelde, presenteren op welke manier soft controls inzichtelijk, meetbaar en concreet te maken zijn.

 

Meer informatie en aanmelden

De kosteloze rondetafelbijeenkomsten vinden plaats op 14 en 15 november en zullen respectievelijk in Utrecht (You Meet) en Sint-Michielsgestel (Ruwenberg) gehouden worden. Meer informatie over de bijeenkomsten en het aanmeldformulier zijn te vinden op de evenementenpagina.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeelding

BDO Accountants & Adviseurs

Van Deventerlaan 101

3528 AG Utrecht

(088) 236 48 06.

www.bdo.nl/lokale-overheid

lokale-overheid@bdo.nl

 

Afbeelding   Afbeelding 

Meer nieuws

Belastingplan 2019

De publieke sector staat voor grote uitdagingen en kan extra middelen goed gebruiken. Maar fiscaal gezien is de sector op zichzelf aangewezen. Meer weten?

Kijk op www.bdo.nl/belastingplan

Bloggers

Evenementen

 

Vakinhoudelijke seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten
Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, symposia en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied. Voor meer informatie of eventueel aanmelden, klik hier.

Whitepapers