of 64231 LinkedIn

Robert van Vianen

 

Partner BDO Advisory (Cyber Security), BDO Utrecht

 

Robert van Vianen is sinds januari 2013 werkzaam als Partner Management Consultants in Utrecht. Hij is actief op het snijvlak van organisatiekunde, bedrijfseconomie en automatisering. Robert heeft een bedrijfskundige achtergrond aangevuld met o.a. een EDP audit (RE) opleiding. Robert heeft uitgebreide (nationale en internationale) ervaring op het gebied van IT Strategie,  IT Risk Management (cyber security) en IT Governance in verschillende industrieën, waarvan meer dan 18 jaar in leidinggevende posities. Hij is dan ook een prima klankbord voor de betrokkenen binnen uw organisatie.
 
Robert is lid van de BDO Branchegroep Zorg. Daarnaast heeft hij ruime advieservaring in de dienstverlening aan klant in zowel profit als de non-profitsector, waaronder een groot aantal zorginstellingen. 

 

(030) 284 97 03 / robert.van.vianen@bdo.nl


 

  • Wilt u weten wat werken aan informatieveiligheid oplevert?

    Reageer

    Geachte bestuurder in de (semi)-publieke sector. Sinds enkele jaren wordt u hardnekkig lastig gevallen met doemverhalen over cybersecurity. De centrale boodschap: er komt hele strenge privacywetgeving aan die ervoor zal zorgen dat uw organisatie straks mogelijk miljoenen euro’s aan boete moet gaan betalen als de informatieveiligheid niet op orde is. De strengste der privacywetten - de door de EU uit te vaardigen Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) - moet nog worden ingevoerd, op 25 mei volgend jaar om precies te zijn. Maar als het zover is, zo heeft de Autoriteit Persoonsgegevens bij herhaling duidelijk gemaakt, zullen de  boetes waarmee gedreigd wordt, daadwerkelijk gaan vallen.

Contactgegevens

BDO Accountants & Adviseurs

Afbeelding

Boogschutterstraat 35

7324 AE Apeldoorn

088- 236 48 03

publiekesector@bdo.nl

www.bdo.nl/lokale-overheid

 

Afbeelding   Afbeelding 

Webinars

21 & 28 oktober      

Actualiteitensessies Overheid

  • Integrated Reporting en duurzaamheid 
  • IT (informatiebeveiliging blijft actueel) 
  • Audit actualia (Tozo, rechtmatigheidsverantwoording, Horizontaal toezicht, fraude, data analyse sociaal domein)

 

REGISTREREN

Bloggers

Evenementen

 

Vakinhoudelijke seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten
Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, symposia en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied. Voor meer informatie of eventueel aanmelden, klik hier.

Whitepapers