of 59147 LinkedIn

Masterclass transformatie, sturing en beheersing in het gemeentelijke zorgdomein

Reageer

Verantwoord veranderen in het sociaal domein; hoe kunnen gemeenten en zorgaanbieders hun sturing en beheersing het beste inrichten? BDO en RadarAdvies houden op 13 mei een interactieve masterclass over dit onderwerp.

Eerder deden BDO en RadarAdvies al onderzoek naar sturing en beheersing in het sociaal domein. Resultaten en adviezen zijn gebundeld in een publicatie die medio december 2015 verscheen.
 
Over de masterclass
In navolging van dit onderzoek houden BDO en RadarAdvies de masterclass Transformatie, sturing en beheersing in het gemeentelijke zorgdomein. Tijdens de masterclass laten onder andere Jan van Ginkel (gemeentesecretaris Zaanstad) en Erwin Höppener (bestuurder Juzt) hun licht schijnen op het effect van de transformatie in de praktijk. Tevens zullen Frank van der Lee (partner zorg en lokale overheid bij BDO) en Anton Revenboer (teammanager en adviseur RadarAdvies) vertellen over de sturing en beheersing van de veranderopgaven.
 
Meld u aan
Bent u geïnteresseerd? Meld u dan nu aan. De masterclass is een eendaagse cursus. Bij de inschrijving kunt u aangeven welke thema’s of onderwerpen in uw uitvoeringspraktijk actueel zijn en waar u graag nadere informatie over wilt hebben. Deze thema’s, onderwerpen en vragen worden opgenomen in het programma. Daarnaast is er genoeg ruimte voor discussie en uitwisseling van ervaring.
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeelding

BDO Accountants & Adviseurs

Van Deventerlaan 101

3528 AG Utrecht

(088) 236 48 06.

www.bdo.nl/lokale-overheid

lokale-overheid@bdo.nl

 

Afbeelding   Afbeelding 

Afbeelding

Meer nieuws

Belastingplan 2019

De publieke sector staat voor grote uitdagingen en kan extra middelen goed gebruiken. Maar fiscaal gezien is de sector op zichzelf aangewezen. Meer weten?

Kijk op www.bdo.nl/belastingplan

Bloggers

Evenementen

 

Vakinhoudelijke seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten
Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, symposia en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied. Voor meer informatie of eventueel aanmelden, klik hier.

Whitepapers