of 65101 LinkedIn

Jochem Poelman

Senior Manager Organisatieadvies HR

 

Drs. Jochem Poelman (1978) is arbeid- en organisatiepsycholoog. Hij helpt organisaties met het realiseren van organisatiedoelstellingen. Dit doet hij vanuit een visie dat het menselijk kapitaal in een organisatie het succes maakt of breekt en dat gedragsverandering niet vanzelf gaat. Jochem heeft een brede organisatieblik met oog voor structuur, systemen en ontwikkeling van mensen. HR is geen doel, maar wel een cruciaal middel om ambities te verwezenlijken. Jochem is verantwoordelijk voor de HR adviesdienstverlening van BDO.

 

Lees meer over zijn visie op HR in het interview ondernemersmagazine Anders of in zijn blog(s).

 

(030) 284 99 60 / (06) 55 36 48 50

  • Geen tijd voor functioneringsgesprekken? Het kan ook anders

    Reageer

    Het is hip om te roepen dat functie- en beoordelingsgesprekken geen nut hebben. Dat de werkgever die maar moet afschaffen. Ik kan me vinden in het argument dat het beoordelingsgesprek ‘oude stijl’ niet meer van deze tijd is, maar het afschaffen gaat mij te ver. Je moet die interactie tussen leidinggevende en medewerkers alleen anders vormgeven. Betekenis geven.

  • Mensen aannemen in tijden van krapte: drie valkuilen

    3 reacties

    Het is lastig om goede mensen te vinden. Vacatures staan steeds langer open, waardoor organisaties in toenemende mate concessies doen aan de kwaliteit van personeel. En dat kost op termijn altijd geld. Nog even los van de irritaties bij collega’s ... In de onrust om vacatures in te vullen, zien we ook steeds meer vermijdbare aannamefouten.

Contactgegevens

BDO Accountants & Adviseurs

Afbeelding

Boogschutterstraat 35

7324 AE Apeldoorn

088- 236 48 03

publiekesector@bdo.nl

www.bdo.nl/lokale-overheid

 

Afbeelding   Afbeelding 

Inburgering

   Naar een succesvolle implementatie van de nieuwe Wet
   Inburgering.


   Lees meer

Bloggers

Evenementen

 

Vakinhoudelijke seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten
Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, symposia en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied. Voor meer informatie of eventueel aanmelden, klik hier.

Whitepapers