of 64277 LinkedIn

Daisy Kramer- de Beijer

Senior Arbeidsjurist

Daisy Kramer- de Beijer heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na haar studie is zij werkzaam geweest bij een rechtsbijstandsverzekeraar waar ze zich voornamelijk bezig hield met de algemene civiele praktijk. Daarna maakte ze de overstap naar de advocatuur waar ze zowel werkgevers als werknemers in arbeidsrechtelijke geschillen bijstond.
 
In 2011 rondde Daisy de specialisatieopleiding arbeidsrecht af. Met haar opgedane kennis, praktische inslag en goede communicatieve vaardigheden beoefent ze op uitstekende wijze haar arbeidsrechtelijke praktijk. Sinds december 2012 werkt ze bij BDO waar ze onder meer bij reorganisaties, ontslag, arbeidsvoorwaarden en arbeidsongeschiktheid adviseert en procedeert. Ook is Daisy veel werkzaam in de Publieke Sector.

 

(026) 352 54 18 / (06) 473 2 2080

vCard


 

 • Drie redenen waarom de OR belangrijk is bij invoering WNRA

  Reageer

  Wat betekent de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (WNRA) voor de OR bij de lokale overheid? Bent u zich als ondernemingsraad (OR) bewust van de nadrukkelijke rol die u kunt spelen? En welke mate van betrokkenheid is voor uw OR gewenst bij de voorbereiding en implementatie van WNRA?

 • Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (WNRA): 3 must do’s in 2017

  Reageer

  Nog even en het is zover: de invoering van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (WNRA). Die dag, 1 januari 2020, is dichterbij dan het lijkt. Bent u al aan het inventariseren wat er binnen uw gemeente moet gebeuren om klaar te zijn voor die mijlpaal? Weet u al wat er nog dit jaar moet gebeuren om niet achter de feiten aan te lopen?

Contactgegevens

BDO Accountants & Adviseurs

Afbeelding

Boogschutterstraat 35

7324 AE Apeldoorn

088- 236 48 03

publiekesector@bdo.nl

www.bdo.nl/lokale-overheid

 

Afbeelding   Afbeelding 

Webinars

21 & 28 oktober      

Actualiteitensessies Overheid

 • Integrated Reporting en duurzaamheid 
 • IT (informatiebeveiliging blijft actueel) 
 • Audit actualia (Tozo, rechtmatigheidsverantwoording, Horizontaal toezicht, fraude, data analyse sociaal domein)

 

REGISTREREN

Bloggers

Evenementen

 

Vakinhoudelijke seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten
Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, symposia en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied. Voor meer informatie of eventueel aanmelden, klik hier.

Whitepapers