of 65101 LinkedIn

Bram Hautvast

Partner BDO Legal

BDO Utrecht, BDO Arnhem

(030) 284 99 60 / bram.hautvast@bdo.nl

 

Bram Hautvast heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Vervolgens is hij werkzaam geweest als arbeidsrecht advocaat. Sinds september 2005 werkt hij bij BDO Legal en is van 2014 werkzaam als partner. Bram maakt onderdeel uit van het MT BDO Legal en is vanuit deze rol tevens verantwoordelijk voor de opbouw en groei van BDO Legal PS. Hij adviseert aan en staat privaatrechtelijke en publiekrechtelijke organisaties bij in gerechtelijke procedures, veelal ontslagkwesties (waaronder statutair bestuurders).  Bram heeft aan de Erasmus Universiteit Rotterdam de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) gevolgd en is hiervoor geslaagd. Bram heeft bijzondere aandacht voor het arbeidsrecht rondom social media, (collectief) ontslagrecht, wijziging arbeidsvoorwaarden en overgang van onderneming en verliest hierbij niet het brede spectrum uit het oog, namelijk de strategie van de organisatie. Naast zijn werk bij BDO is hij tevens redacteur van het tijdschrift Balans uitgeverij Euroforum geweest en geeft hij jaarlijks veel presentaties over actualiteiten arbeidsrecht.

 

Lees een interview met een relatie van Bram in ondernemersmagazine Anders.


  • Wnra: voor of na de invoering reorganiseren?

    Reageer

    AfbeeldingGaat u voor of na de invoering van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) beginnen met reorganiseren? Dat kan veel verschil maken voor de toekomst van uw organisatie. Hoe u die organisatie ook wilt vormgeven. Nog dit jaar serieus werk maken van Wnra, is daarbij van doorslaggevend belang.

Contactgegevens

BDO Accountants & Adviseurs

Afbeelding

Boogschutterstraat 35

7324 AE Apeldoorn

088- 236 48 03

publiekesector@bdo.nl

www.bdo.nl/lokale-overheid

 

Afbeelding   Afbeelding 

Inburgering

   Naar een succesvolle implementatie van de nieuwe Wet
   Inburgering.


   Lees meer

Bloggers

Evenementen

 

Vakinhoudelijke seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten
Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, symposia en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied. Voor meer informatie of eventueel aanmelden, klik hier.

Whitepapers