of 64740 LinkedIn

Arbeidswijzer 2018

Arbeidswijzer 2018. Het arbeidsrecht blijft volop in beweging en verandert sterk mee met de groeiende economie, maatschappelijke ontwikkelingen en de veranderende wet- en regelgeving.
BDO Accountants & Adviseurs Reageer

Het arbeidsrecht blijft volop in beweging en verandert sterk mee met de groeiende economie, maatschappelijke ontwikkelingen en de veranderende wet- en regelgeving.

Privacy op de werkvloer, intimiderend en overschrijdend gedrag, bestuurdersbeloningen, zieke werknemers, harmonisatie arbeidsvoorwaarden, individueel ontslag en vergoedingen zijn onderwerpen waar veel vragen over worden gesteld in onze arbeidsrechtpraktijk. Om aan de steeds veranderende wetgeving te blijven voldoen, moeten werkgevers maatregelen treffen en voortdurend anticiperen op de nieuwe regels.

Om ondernemers en personeelsfunctionarissen op de hoogte te houden van de laatste wijzigingen en de impact daarvan op hun organisatie, brengt BDO Legal voor de zeventiende keer de Arbeidswijzer uit. De uitgave is een handig naslagwerk dat u inzicht geeft in alle relevante arbeidsrechtelijke onderwerpen. U kunt hieronder een gratis exemplaar downloaden of een gedrukt exemplaar bestellen.

 

DOWNLOAD ARBEIDSWIJZER 2018

In onderstaande afbeelding hebben wij voor u de meest relevante wijzigingen voor u samen gevat. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

 

Klik op te vergroten


Meer weten?

Veel arbeidsrechtelijke onderwerpen worden toegelicht in deze Arbeidswijzer 2018. Mocht u echter een aanvullende vraag hebben, bel ons dan gerust. De juristen van BDO Legal helpen u - al dan niet in multidisciplinair verband - graag bij arbeidsrechtelijke vraagstukken, maar ook bij vraagstukken rondom privacyrecht en ondernemingsrecht. Hierbij geven we niet alleen een helder antwoord op uw juridische vraag, maar zijn ook benieuwd naar de vraag die hieraan vooraf gaat.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

BDO Accountants & Adviseurs

Afbeelding

Boogschutterstraat 35

7324 AE Apeldoorn

088- 236 48 03

publiekesector@bdo.nl

www.bdo.nl/lokale-overheid

 

Afbeelding   Afbeelding 

Meer nieuws

Inburgering

   Naar een succesvolle implementatie van de nieuwe Wet
   Inburgering.


   Lees meer

Bloggers

Evenementen

 

Vakinhoudelijke seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten
Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, symposia en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied. Voor meer informatie of eventueel aanmelden, klik hier.

Whitepapers