financiën / Partnerbijdrage

Webinar: narratief onderzoek als tool

Leer hoe je narratief onderzoek kunt inzetten bij cliëntervaringsonderzoeken in de Wmo en Jeugdhulp.

07 april 2022
Webinar

Meld je nu aan voor het webinar "narratief onderzoek als tool voor cliëntervaringsonderzoeken Wmo en Jeugdhulp" op 13 april van 12:00 uur tot 13:00 uur.

Als je niet alleen wilt weten wat er gebeurt, maar ook waaróm dingen gebeuren, is narratief onderzoek bij uitstek geschikt om in te zetten als cliëntervaringsonderzoek. Vragenlijsten hebben vaak blinde vlekken voor relevante ontwikkelingen, omdat de antwoordcategorieën al vast staan. Ervaringen en belevingen maken ook dingen zichtbaar die je niet vraagt: de onderstroom komt in beeld.

Tijdens deze webinar neemt Bianca den Outer 💎, oprichter jb Lorenz, je mee langs de mogelijkheden die narratief onderzoek biedt om echt in contact te komen met inwoners of cliënten. Dus meten vanuit de bedoeling met de wijsheid van het collectief als basis. Ben jij erbij?!

Meld je aan op de community Academie Sociaal Domein door op deze link te klikken.

Nog geen lid van van de community Academie Sociaal Domein ?! Registreer jouw gratis lidmaatschap door op deze link te klikken.
Krijg je er van ons een gratis abonnement op het tijdschrift Sociaal Domein - tijdschrift dat 6-wekelijks verschijnt - onafhankelijke journalistiek bij!

De conference beheerder is:

Marco Den Outer, Directeur Expertise Platform

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.