of 59212 LinkedIn

The Digital Dutch 2018

The Digital Dutch 2018. Hoe kun je in Digitale Transformatie succesvol zijn?
KPN Lokale Overheid Reageer
Hét ICT-evenement waar u bij moet zijn!
Op 12 april vindt de 3e editie plaats van het inspirerende evenement The Digital Dutch. Dit is hét ICT-evenement waarbij de vraag centraal staat hoe u succesvol kunt zijn in uw Digitale Transformatie. Graag nodigen we u uit voor deze boeiende bijeenkomst.

Next steps in Digitale Transformatie voor overheden en hulpverleningsorganisaties 

Na 2 succesvolle edities in 2016 en 2017 biedt The Digital Dutch dit jaar nog meer verdieping en concretisering. Geen standaard evenement over de mogelijkheden van ICT, maar een interactieve beleving met een gevarieerd programma. Samen praten we over de next steps in Digitale Transformatie. Hoe maakt u een succes van uw digitalisering? Wat doet het voor uw klant? Hoe selecteert en pakt u technologische kansen? En wat kunt u ermee in uw eigen organisatie?

 

Ontdek, ontmoet en leer
Tijdens een interactief en gevarieerd programma ontdekt u wat uw volgende stap kan zijn in digitalisering binnen de overheid. U ontmoet de top van ondernemend Nederland op de Innovatievloer. En u leert van elkaar tijdens technische verdiepingssessies en op de KPN Innovatievloer.

 

Concrete praktijkvoorbeelden op de KPN Innovatievloer

Op de KPN Innovatievloer komen ICT-oplossingen voor de veiligheid in de maakindustrie, de zorgbranche en de overheid aan bod. Met concrete praktijkvoorbeelden laten we zien welke ICT-oplossingen in het publieke domein worden gebruikt en hoe u deze in uw organisatie kunt inzetten.  U kunt het volgende doen:

  • Ga in gesprek met experts van KPN. Ze nemen u mee in de mogelijkheden van de digitale smart society en smart mobility oplossingen. Bijvoorbeeld hoe u verkeers- en bezoekersstromen digitaal monitort en coördineert.
  • Kom meer te weten over integrale IoT- en security- oplossingen. Bijvoorbeeld hoe we samen met Defensie via slimme sensoren op vijandig grondgebied werken aan een veiliger Nederland. We laten u zien hoe u met deze en andere toepassingen de nodige informatie en inzichten krijgt om zo slimmere besluiten te nemen. Ook leert u hoe u met deze oplossingen de uitdagingen op het gebied van continuïteit, veiligheid en privacy in uw organisatie aan kunt gaan.
  • Raak geïnspireerd door professor Nico Baken, grondlegger van trans-sectorale innovatie. Hij deelt zijn visie over de impact van technologische innovaties op uw organisatie, op uzelf en op het goede leven. Samen met u onderzoekt hij wat u kunt leren van andere sectoren en hoe u dit kunt vertalen naar uw situatie. Ook deelt Jacob Groote, Executive Vice President bij KPN en thoughtleader op 5G, zijn visie op de impact van 5G op organisaties.

 

Nationaal onderzoek
KPN heeft een onderzoek laten uitvoeren naar de stand van zaken van de Digitale Transformatie in Nederland. Tijdens het evenement worden de resultaten hiervan bekendgemaakt. Als deelnemer aan het evenement ontvangt u een rapport met de resultaten.

Meld u aan

Bent u klaar voor de volgende stap in uw eigen Digitale Transformatie? En wilt u anderen ook verder brengen door uw ervaringen en inzichten te delen? Bekijk het programma en meld u alvast aan.

Verdiepingssessies en sessies op het KPN Innovatieplein
Nadat u zich heeft aangemeld, krijgt u binnen 2 weken informatie over de verdiepingssessies. U kunt dan aangeven welke sessies u wilt volgen. Ook kunt aangeven of u aanwezig wilt zijn bij de sessie van professor Nico Baken. Het aantal beschikbare plaatsen voor die sessie is beperkt. Meld u daarom snel aan. Alvast geïnspireerd worden? Bekijk dan de video op: https://youtu.be/OWEw8xEAqwc

 

Locatie

Hangaar2 in Katwijk:
1e Mientlaan* / Wassenaarseweg 75
2223 LA Katwijk

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers