digitaal / Partnerbijdrage

Workshops binnen de online leergang

Werken met data is waar veel gemeente op dit moment mee bezig zijn.

Online leergang

Een mooie ontwikkeling die steeds meer aandacht en prioriteit krijgt binnen organisaties.

Veel gemeenten starten vanuit verschillende domeinen data projecten op, soms staat er al een basis. Denk bijvoorbeeld aan een dashboard met rapportages. Maar er komt veel meer bij kijken dan alleen het maken van dashboards. Denk aan: beveiliging, security, de organisatie meekrijgen en minstens zo belangrijk het resultaat van de inzet van datagedreven sturing.

Maak betere beslissingen en beleid door datagedreven te werken

Afgelopen jaren zijn ruim 100 gemeenten aan de slag gegaan met iNzicht. Daaruit komt regelmatig naar voren dat de weg naar een datagedreven gemeente ook uitdagingen met zich meebrengt. Deze vragen komen vaak overeen met andere gemeente. Mijn doel met iNzicht is gemeente op weg helpen betere beslissingen en beleid te maken. En daarmee succesvol datagedreven sturing toe te passen.

Laten we van elkaar leren in de online leergang

Veel van onze klanten zijn inmiddels bezig met data en daarom lijkt het me mooi om jullie als gemeenten bij elkaar te brengen en samen deze weg te bewandelen. Hiervoor organiseren we voor het 2e jaar de online leergang: Een datagedreven gemeente. De online leergang bestaat uit maandelijkse workshops over verschillende thema’s met daarbij de mogelijkheid om onderling ervaringen uit te wisselen.

Deze leergang is gemeentegebonden

Dit betekent dat iedereen binnen de gemeente zich kan opgeven voor de workshop(s) van zijn of haar keuze. Er worden daarvoor geen extra kosten in rekening gebracht. De kosten zijn een vaste prijs van €2.500 per gemeente ongeacht het aantal deelnemers.

Bekijk de agenda

Bij deze workshops werken we samen met vakspecialisten en organisaties. Bekijk hier het hele programma met extra toelichting per workshop. 

Alle workshops zijn van 09.00 - 12.00 uur.

Schrijf je snel in! Gezien de praktische insteek van de workshops zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Na inschrijving stuur ik je een bevestiging via Outlook.

Heb je vragen over de workshops?

Stel ze gerust aan mijn collega Erik Snijders. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-18898230 Erik.Snijder@PinkRoccade.nl.

Tot snel!

** Er zijn kosten verbonden aan deze online leergang.

Cora Schreuders

Product Manager Datagedreven sturing

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.