digitaal / Partnerbijdrage

Is jouw organisatie klaar voor het ‘in control’ komen van de financiële processen?

Is jouw organisatie klaar voor het ‘in control’ komen van de financiële processen? Hoe maken we samen Smart Finance tot een succes?

Wat moet er gebeuren om als gemeente meer grip te krijgen op je financiële huishouding? Hoe wordt de toekomstige generatie in de raad geïnformeerd over de effecten van haar programma’s en doelstellingen? Welke rol kan Smart City’s hierbij spelen? Hebben wij in 2025 überhaupt nog wel raadsvergaderingen? Een kleine greep van vragen die ter tafel kwamen op de sessie over budgetten in control met Smart Finance.

Afgelopen vrijdag 10 februari was de rondetafelsessie bij Bestuursdienst Ommen-Hardenberg onder begeleiding van gastheer Johan Hulzebos
Diverse gemeenten uit de regio zijn hier naar toe gekomen om te praten over hoe zij samen met leverancier PinkRoccade willen werken aan het beter ‘in control’ komen van de financiële processen binnen gemeenten. Niet alleen je organisatie moet er klaar voor zijn, maar een goede ICT voorziening is hier onlosmakelijk mee verbonden. Je kunt bestellingen wel decentraal willen vastleggen en beheren, maar als het niet integraal en eenvoudig gefaciliteerd kan worden, dan is de kans op succes laag.

Gebruikers werden tijdens deze sessie geïnformeerd over de nieuwe technologie die ten grondslag ligt aan Smart Finance
Smart Finance is dan wel de basis, maar kan naar de toekomst toe zoveel meer bieden dan alleen een sterk verbeterde financiële informatievoorziening. SAP Nederland heeft gebruikers een doorkijkje gegeven over wat deze nieuwe technologie nog meer te bieden heeft. De toepassingen zijn ongekend! Dit biedt de gemeenten bijzonder veel mogelijkheden om creatief en innovatief met informatie om te gaan.

De boodschap was duidelijk: hoe maken we samen Smart Finance tot een succes?
Met deze boodschap zijn de deelnemers het weekend in gegaan. Met de twee kwartiermakers Stein en Ommen-Hardenberg gaan wij op zoek naar een aanvullende kwartiermaker. Zodra de groep kwartiermakers is gevormd, gaat de ontwikkeling van Smart Finance van start.

Meer informatie
Wil je blijvend geïnformeerd worden over de ontwikkelingen van Smart Finance? Laat hier je gegevens achter.

Harriet van Gent, Sales Manager

+31 6 4609 1366 / Neem contact op

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.