digitaal / Partnerbijdrage

Petje af want de 3 beklimmingen zijn ingezet!

De beklimming van de OPENburgerzaken-col

05 september 2022
Petje af

Afgelopen week namen we letterlijk en figuurlijk ons (wieler)petje af voor onze 173 klanten. Waarom? De beklimming van de Cipers-col en iBurgerzaken-col is ingezet, en een 7-tal gemeenten is zelfs gestart met de beklimming van de OPENburgerzaken-col!

Start jouw demarrage, versnel vandaag!

Bovenop een bergtop staan geeft een overweldigend gevoel. De uitputting en trots gecombineerd met een waanzinnig uitzicht, daar kan niks tegenop toch?! Daarom dagen we gemeenten uit om tijdig te versnellen en onze 3 cols in de juiste versnelling te beklimmen; de Cipers-, iBurgerzaken- en OPENburgerzaken-col.

Niet iedereen kan of wil in de kopgroep rijden maar de bezemwagen wil je sowieso ontlopen toch? Begin daarom goed voorbereid en tijdig met elke beklimming. Gelukkig is er voldoende inspiratie dankzij de vele best practices en innovaties die we samen met onze klanten optekenden. In de brief die we afgelopen week verstuurden naar elke gemeente lees je ook waar je als gemeente staat op de Cipers-, iBurgerzaken- en OPENburgerzaken-col.

Samen op naar de top van de 3 cols

Natuurlijk wil je ook weten hoe je op hoofdlijn de top van deze 3 cols bereikt. De Cipers-col bereik je door minder en minder Cipers en Kofax te gebruiken. De iBurgerzaken-col door steeds meer apps, e-diensten, groene processen en koppelingen aan te zetten. En de OPENburgerzaken-col door de stap vooruit te zetten en innovaties te omarmen. Zo til je de dienstverlening bij jouw gemeente letterlijk en figuurlijk steeds weer naar een hoger niveau. En weet, hoewel elke gemeente uniek is en zich op een andere plek op de cols bevindt komen we dankzij vele best practices en mooie innovaties samen zeker op de top van elke col! Laat je mij weten hoe jouw gemeente de top van elke col tijdig gaat bereiken en in welke versnelling?

Neem contact op:

Sanne van der Zanden
Programmamanager

+31 (0)6 4670 6267 
Twitter 
LinkedIn 
Al mijn blogs

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.