digitaal / Partnerbijdrage

Onderzoek gebruikersbehoeften CiVision Samenlevingszaken

Hoe werk jij als administratief medewerker met de applicatie?

Je krijgt informatie over CiVision Samenlevingszaken die past bij hoe jij het liefste leert. Om te weten wat je nodig hebt leren we je graag wat beter kennen.

We zijn graag partner van betekenis

Bij PinkRoccade zijn we altijd in ontwikkeling. Op dit moment zijn we druk bezig het bedenken van nieuwe innovaties. Je merkt er nu nog niks van, maar jouw input is van belang om aankomende innovaties betekenis te geven.

Jij weet veel

Jij als dagelijkse applicatiegebruiker weet het meest over de handigheidjes en wat je fijn vindt. Wat helpt jou bij het werken met de applicatie. Wij zoeken naar deze handigheidjes voor toekomstige ideeën. Jij hebt immers belang bij een fijn werkende applicatie. Door jouw input kunnen wij dit meenemen.

Vertel ons hoe je het liefste leert

Natuurlijk sta jij ook niet stil. Misschien heb je een andere behoefte aan informatie dan wij denken. Of wellicht brengen de huidige mogelijkheden je op andere ideeën. Lees jij liever een beschrijving of bekijk je liever een video waarin we onze applicatie uitleggen? Of past een combinatie van deze 2 je beter?

Beantwoord de vragen in 5 minuten

Hier komen we graag achter. Daarom willen we je vragen om een enquête in te vullen. Op deze manier leren we jou als gebruiker beter kennen. Ook leren we meer over hoe jij onze applicaties gebruikt en hoe jij het liefste leert over onze software. Het invullen duurt slechts 5 minuten.

Vul nu in!

We nodigen je later uit voor de brainstormgroep

Begin juni verdiepen we ons in kleine groepjes verder. Je kunt je antwoorden dan verder toelichten. Die groepen helpen ons om vanaf de start van de vernieuwde applicatie goede informatie met je te delen. En dat ook nog in een vorm die voor jou werkt. Een uitnodiging volgt later.

‘Software moet de mens centraal stellen’

Robin Huijten

Neem contact op


Robin Hutten
Business analist en productowner CiVision Samenlevingszaken
06 46 09 11 17 
LinkedIn

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.