digitaal / Partnerbijdrage

Nationale Datacenter Dag 2023

Ontdek op 13 juni onze duurzame datacenters.

22 mei 2023
pexels

Kijkje achter de schermen

Op 13 juni krijgt u, tijdens de Nationale Datacenter Dag - een initiatief van de branchevereniging Dutch Datacenter Association - de kans om een drietal van onze duurzame datacenters van binnen te bekijken. Onze datacenterspecialisten vertellen u meer over de processen en technologieën die bijdragen aan de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van onze datacenters en wat dit voor onze klanten betekent.

Voor wie is de open dag bedoeld?

Tijdens de open dag richten we ons op ICT-verantwoordelijken bij IT-bedrijven en andere (overheids)organisaties die belang hechten aan dataopslag op Nederlandse bodem. We bieden inzicht in onze duurzame technologieën, waarmee we de keten willen helpen te verduurzamen en hulp bieden om uw eigen duurzaamheidsdoelen te behalen.

Duurzame datacenters

Datacenters krijgen een steeds belangrijkere rol in de energietransitie van de IT-sector. Datacenters, zoals die van NorthC in Groningen, Rotterdam en Eindhoven, vormen de duurzame basis onder de digitale transformatie. Van innovatieve koelsystemen en het inzetten van restwarmte, tot het investeren in nieuwe groene noodstroomvoorzieningen. NorthC zoekt continu naar manieren om de impact op het milieu te verminderen.

Programma

Tijdens de Nationale Datacenter Dag op 13 juni bieden wij twee tijdslots per locatie (Groningen, Rotterdam en Eindhoven) aan:

10.30 – 12.30 uur en 13.00 – 15.00 uur

  • Inloop (30 minuten)
  • Presentatie over duurzaamheid, inclusief Q&A (30 minuten)
  • Rondleiding door het datacenter (30 minuten)
  • Eind/napraten/borrel (30 minuten)

Er is een maximum aantal plekken beschikbaar. Meld u hier aan.

Wilt u graag een van onze datacenters bezoeken, maar komt 13 juni of de locatie u niet goed uit? Vul dan ons rondleiding formulier in. Dan plannen we samen met u een afspraak in.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.