of 59162 LinkedIn

Waalwijk zoekt officiële stadsvlogger

De gemeente Waalwijk heeft al een officiële stadsdichter, maar nu zoekt de gemeente ook een officiële stadsvlogger.
Reageer

De gemeente Waalwijk heeft al een officiële stadsdichter, maar nu zoekt de gemeente ook een officiële stadsvlogger. 

Likes
De stadsvlogger moet 10 keer per jaar een vlog over de gemeente of over een activiteit in Waalwijk maken. Daar betaalt de gemeente in totaal 750 euro voor. Wie belangstelling heeft, kan zich aanmelden met een vlog. Die vlogs kunnen kandidaten ook plaatsen op de Facebookpagina van de gemeente. Het aantal likes dat een vlog verzamelt, weegt het panel dat de stadsvlogger uitkiest mee. De deelnemers horen op donderdag 6 juli tussen 16.00 en 17.00 uur tijdens een speciale bijeenkomst wie zich officieel stadsvlogger mag noemen.

Binding

Potentiële stadsvloggers kunnen zich tot 26 juni aanmelden. Een speciaal panel onder leiding van wethouder Hans Brekelmans maakt daarna een keuze. De stadsvlogger moet in ieder geval 16 jaar of ouder zijn, in de gemeente wonen of er binding mee hebben en weten wat er speelt in Waalwijk.

Eerste
Waalwijk is voor zover bekend de eerste gemeente die een wedstrijd uitschrijft om een officiële stadsvlogger te benoemen. Ter inspiratie maakte de gemeente alvast een filmpje over het bloginitiatief, dat te zien is op Youtube. 

 

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.