of 63946 LinkedIn

PVV koopt domeinnamen Almere terug

2 reacties
De Partij voor de Vrijheid (PVV) in Almere gaat twee domeinnamen terugkopen. Dit heeft Marcel Bakker, kandidaatsraadslid voor Leefbaar Almere, maandag bekendgemaakt.
Grappig
Bakker claimde vorig jaar de websitenamen pvv-almere.nl en pvvalmere.nl. 'Ik heb een eigen bedrijf in webhosting en ik vond het politiek ook wel grappig om deze namen te claimen', aldus Bakker. Op het moment dat Bakker de domeinnamen vastlegde, was nog niet bekend dat de PVV mee zou doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Almere.

Opbrengst voor Haïti
De politicus uit Almere wil de PVV niet dwarszitten en besloot de domeinnamen te koop aan te bieden aan de PVV na een telefoontje uit de Tweede Kamer. De PVV moet Bakker voor de overname een bedrag van enkele honderden euro's betalen. 'Ik wil er geen slaatje uit slaan en maak het geld over naar giro 555 voor Haïti', aldus Bakker.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Marcel Bakker (eigenaar mbis.nl) op
heer Oldenhof. Klopt dat je er geld aan kan verdienen. In dit geval doe ik dat dus niet. zoals in het stuk al staat maak ik het over naar giro 555. Komt het grapje toch nog goed op zijn plek en iedereen blij
Door Hans Oldenhof (kritisch adviseur) op
Hoezo "politiek grappig"? Volgens mij gewoon anticiperen op deelname van de PVV aan de verkiezingen. Zo zijn meer handelaren in domeinnamen "rijk" geworden.