of 59162 LinkedIn

Gemeentesecretaris Jan van Ginkel vertrekt

Gemeentesecretaris en algemeen directeur van Zaanstad Jan van Ginkel vertrekt per 1 mei aanstaande. Dit besluit is in gezamenlijkheid genomen, omdat de verwachtingen van Van Ginkel en de gemeente Zaanstad uiteen bleken te lopen.

Gemeentesecretaris en algemeen directeur van Zaanstad Jan van Ginkel vertrekt per 1 mei aanstaande. Dit besluit is in gezamenlijkheid genomen, omdat de verwachtingen van Van Ginkel en de gemeente Zaanstad uiteen bleken te lopen.

 

Interim-gemeentesecretaris
De gemeente meldt dat in een persbericht op de gemeentelijke website. Zaanstad verwacht op korte termijn een interim-gemeentesecretaris te kunnen aanstellen. Tot die tijd fungeert directeur Sandra Tax als waarnemend gemeentesecretaris.

Meer vertrekkers
Raadsleden melden aan het Noordhollands Dagblad het niet te hebben zien aankomen. De gemeente nam in korte tijd afscheid van diverse topambtenaren. 'Ik vind het jammer- We zoeken nu een burgemeester, een gemeentesecretaris én twee directeuren', aldus PvdA-fractievoorzitter Songül Mutluer tegenover de krant.

Van Ginkel wilde vrijdag tegenover Binnenlands Bestuur geen toelichting geven over zijn vertrek.  

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door wim op
Er zijn zoveel gemeentesecretarissen die op een zeker moment vertrekken. Krijgen we nu in Binnenlands Bestuur, telkens als er eentje van betrekking wisselt, een redactioneel stukje?
Door collega op
Beste Karel,

Is dit gewoon kwaadaardig trollen of heb je feiten.
Als je die niet hebt, hou dan gewoon je mond, wil je
Door Karel (harde werker) op
Goed gevuld tasje met geld meegekregen ??