of 59212 LinkedIn

Gemeenten delen projecten via ‘Jouw succes, mijn succes’

De gemeente Utrecht houdt een bijeenkomst voor gemeenten en uitvoeringsorganisaties waar succesvolle digitale oplossingen gedeeld worden. Onder het motto ‘Jouw succes, mijn succes’ kunnen overheden elkaars project adopteren.
Reageer

De gemeente Utrecht houdt een bijeenkomst voor gemeenten en uitvoeringsorganisaties waar succesvolle digitale oplossingen gedeeld worden. Onder het motto ‘Jouw succes, mijn succes’ kunnen overheden vervolgens elkaars succesvolle project adopteren.

Successen delen
Op de website van KING laat een programmamanager Publieksdienstverlening van de gemeente Utrecht weten dat het de bedoeling is dat zoveel mogelijk oplossingen gedeeld moeten worden. ‘We zien zoveel mooie laagdrempelige online oplossingen langskomen, een klantvriendelijke portal, een mooie tool om heldere webteksten te schrijven: noem maar op. Wij vinden dat deze successen moeten worden gedeeld, zodat andere gemeenten hier snel van kunnen profiteren.’


Hulp bij overnemen
De gemeenten komen op 16 januari bijeen en worden ondersteund door een coach van KING/VNG Realisatie, die helpt bij het overnemen van oplossingen. Er wordt onder meer bekeken wat er moet gebeuren om een goed idee in alle gemeenten werkend te krijgen. Aanmelden kan via de website van KING.  

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.