of 65378 LinkedIn

Jelle Oorebeek

As experienced forensic investigator and former eDiscovery case manager with one of the largest banks in the Netherland, I now help other companies to optimize their eDiscovery processes. Whether it is a fraud investigation, litigation or regulatory request, I can help you select and implement the most effective solution for every case.

 

LinkedIn

  • AVG Inzagerecht | Wat is het recht op inzage?

    Reageer

    Sinds de Algemene Verordening Gegevensbescherming in 2018 van kracht is, beroepen tegenwoordig steeds meer mensen zich op het recht op inzage. Het gevolg is dat organisaties steeds vaker te maken krijgen met inzageverzoeken. Echter blijkt dat inzageverzoeken voor veel organisaties niet duidelijk zijn en uit kunnen monden tot een ware nachtmerrie. Ondanks het feit dat er nog veel onduidelijkheden bestaan omtrent inzageverzoeken, is het belangrijk zorgvuldig om te gaan met inzageverzoeken om eventuele boetes van de Autoriteit Persoonsgegevens (hierna: AP) te vermijden.

  • Intern onderzoek in de praktijk, niet zo simpel als het lijkt

    Reageer

    Op papier kan een intern onderzoek redelijk recht toe recht aan lijken: er is een vermoeden van een onregelmatigheid (zoals bijvoorbeeld fraude) er wordt een intern onderzoek gestart, er wordt informatie en daarna bewijs verzameld, en het rapport wordt gepresenteerd. Simpel als dat.

Contactgegevens

ZyLAB Technologies B.V.

Afbeelding

Laarderhoogtweg 25

1101EB Amsterdam-Zuidoost

Tel. 020-717 6500

Website: www.zylab.nl

Mailadres: info@zylab.com

Meer nieuws

Aankomende evenementen

Whitepapers

Webinars

Bekijk (of beluister) presentaties en webinars van onze thought leaders en experts wanneer het je uitkomt.

Bloggers