of 65101 LinkedIn

Daniël Schuuring

Daniël Schuuring is Product Manager Wob en eDiscovery bij ZyLAB. Daniël is als product manager betrokken bij de implementatie van nieuwe functionaliteit in de software van ZyLAB en daarnaast heeft Daniël een adviserende functie bij de implementatie van de ZyLAB software voor het afhandelen van Wob-verzoeken. Daniël is meer dan 20 jaar werkzaam bij ZyLAB in verschillende rollen en heeft onder meer veel ervaring met het toepassen van kunstmatige intelligentie (text-mining, machine learning) technieken voor het analyseren van grote hoeveelheden ongestructureerde e-mail en documenten.


 • Van Wob naar Woo

  Reageer

  AfbeeldingInmiddels heeft de Eerste Kamer een start gemaakt met de behandeling van de Woo. De Woo zal, als het wetsvoorstel ook door de Eerste Kamer wordt aanvaard, de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) gaan vervangen. Naar verwachting zal de Woo ergens in 2022 in werking treden, als het heel snel gaat al op 1 januari, maar halverwege 2022 is waarschijnlijker.

 • Wat is de Wet open overheid, de Woo?

  Reageer

  AfbeeldingDe Wet Open Overheid (Woo) is de opvolger van Wet openbaarheid van bestuur (Wob). De wet is bedoeld om overheden meer transparant te maken en deze wet moet ervoor zorgen dat overheidsinformatie beter vindbaar en toegankelijk wordt. Het grootste verschil met de huidige Wob is dat de Woo overheidsorganen en colleges die onder reikwijdte van deze wet vallen verplicht om bepaalde informatie actief openbaar te maken.

 • Europese Commissie blundert met lakken op contract AstraZeneca

  Reageer

  Tips om fouten te voorkomen bij lakken.

  Afgelopen vrijdag was het weer eens raak: journalisten vonden in een gelakt document toch nog informatie die verborgen had moeten blijven. Dit keer was het de Europese Commissie, die naar aanleiding van de commotie over het leveren van de COVID-19 virus vaccins het bewuste contract met producent AstraZeneca op Internet plaatste.

Contactgegevens

ZyLAB Technologies B.V.

Afbeelding

Laarderhoogtweg 25

1101EB Amsterdam-Zuidoost

Tel. 020-717 6500

Website: www.zylab.nl

Mailadres: info@zylab.com

Meer nieuws

Aankomende evenementen

Van Wob naar Woo: Verwachtingen voor 2022

Webinar | 16 December 2021 | 9:30 tot 10:30 uur.

REGISTREER GRATIS


Conferenties, webinars, masterclasses en meer.

Wees erbij!

Whitepapers

Webinars

Bekijk (of beluister) presentaties en webinars van onze thought leaders en experts wanneer het je uitkomt.

Bloggers