of 63946 LinkedIn

Innoveren voor een duurzamere en betere wereld

Innoveren voor een duurzamere en betere wereld. Curiosity2Day: 'inspiratie en innovatie', op 7 oktober 2021.
SAS Institute Reageer

Op 7 oktober organiseert SAS met Curiosity2Day haar jaarlijkse evenement met als thema ‘Innoveren voor een duurzamere en betere wereld’. Tijdens Curiosity2Day laten we zien hoe je met AI kunt bijdragen aan een duurzamere en betere wereld.

Curiosity2Day: inspiratie en innovatie

We bieden een 70 minuten durend online programma. In korte inspiratiesessies en interviews vertellen internationale topsprekers en klanten uit verschillende sectoren - waaronder sport, financieel en gezondheidszorg - hoe zij ‘curiosity’ omzetten in innovatie en innovatie in de praktijk brengen.

 

Er komen verschillende sprekers aan het woord over de mogelijkheden die analytics en AI bieden om meer waarde uit data te halen, meer te leren en meer te bereiken, ongeacht de branche waar ze in zitten. Of het nu om een financiële instelling gaat die robuust risicobeheer nodig heeft, een overheidsorganisatie die de openbare veiligheid moet garanderen, een organisatie in de gezondheidszorg die de patiëntenzorg wil verbeteren, een fabrikant die zijn productie wil optimaliseren, of een retailer die beter wil inspelen op de behoeften van zijn klanten.
AI biedt de mogelijkheden!  

 

AI voor een betere wereld
Bij SAS geloven we dat een nieuwsgierige en open mindset een sleutelrol speelt in het succes van digitale transformatie. Als teams worden uitgedaagd om vragen te stellen en te onderzoeken, bevordert dat de creativiteit in de manier van denken. Met de juiste vragen en de juiste analytics en AI oplossingen kunnen we data omzetten in antwoorden voor een veiligere, gezondere en betere wereld.

 

Laat je op 7 oktober onder leiding van tech-expert Vivianne Bendermacher inspireren door onder andere Pieter van den Hoogenband, Ann Wauters en meer innovatieve verhalen.

Meer weten? Ga naar Curiosity2Day.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSAS Institute
Flevolaan 69
1272 PC Huizen
Tel.nr. 035-6996900
Adres website sas.com/nl
Mailadres sasinfo@sas.com

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers