of 63428 LinkedIn

Hoe neem je cruciale beslissingen?

Hoe neem je cruciale beslissingen? Integreren van AI-gestuurde besluitvorming
SAS Institute Reageer

Hoe neem je beslissingen die de operationele efficiëntie verhogen, een eerlijke werkwijze ondersteunen en de resultaten voor de burger verbeteren?

In alle lagen van de overheid worden elke dag miljoenen belangrijke beslissingen genomen. Beslissingen over hoe het milieu te beschermen, gezondheidszorg van hoge kwaliteit te leveren, te anticiperen op economische criminaliteit en veiligheidsdreigingen, en te beoordelen of iemand in aanmerking komt voor uitkeringen en toeslagen. Naarmate het volume, de complexiteit en de snelheid van beslissingen toenemen, is dit het ideale moment om de besluitvorming anders aan te pakken. Een aanpak die de menselijke besluitvorming versterkt en helpt vertrouwen te creëren in geautomatiseerde beslissingen, terwijl elke afdeling kan profiteren van optimale resultaten. Een aanpak die gebruikmaakt van data en analytics om snelle, accurate besluitvorming te stimuleren.

 

In het e-book Transformational decision wordt uiteengezet hoe overheden AI-gestuurde besluitvorming kunnen integreren in bestaande bedrijfsprocessen om te profiteren van de voordelen van digitale transformatie. Door middel van geautomatiseerde processen, diepere inzichten en de mogelijkheid om snel te handelen, kunnen overheden hun dienstverlening innoveren, de efficiëntie verhogen en helpen bouwen aan een betere toekomst.

 

Download hier het e-book.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSAS Institute
Flevolaan 69
1272 PC Huizen
Tel.nr. 035-6996900
Adres website sas.com/nl
Mailadres sasinfo@sas.com

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers