of 64740 LinkedIn

Workshops binnen de online leergang

Workshops binnen de online leergang. Werken met data. Betere beslissingen en beleid door datagedreven te werken
PinkRoccade Reageer

Werken met data is waar veel gemeente op dit moment mee bezig zijn. Een mooie ontwikkeling die steeds meer aandacht en prioriteit krijgt binnen organisaties. Veel gemeenten starten vanuit verschillende domeinen data projecten op, soms staat er al een basis. Denk bijvoorbeeld aan een dashboard met rapportages. Maar er komt veel meer bij kijken dan alleen het maken van dashboards. Denk aan: beveiliging, security, de organisatie meekrijgen en minstens zo belangrijk het resultaat van de inzet van datagedreven sturing.

Maak betere beslissingen en beleid door datagedreven te werken

Afgelopen jaren zijn ruim 100 gemeenten aan de slag gegaan met iNzicht. Daaruit komt regelmatig naar voren dat de weg naar een datagedreven gemeente ook uitdagingen met zich meebrengt. Deze vragen komen vaak overeen met andere gemeente. Mijn doel met iNzicht is gemeente op weg helpen betere beslissingen en beleid te maken. En daarmee succesvol datagedreven sturing toe te passen.

Laten we van elkaar leren in de online leergang
Veel van onze klanten zijn inmiddels bezig met data en daarom lijkt het me mooi om jullie als gemeenten bij elkaar te brengen en samen deze weg te bewandelen. Hiervoor organiseren we de online leergang: Een datagedreven gemeente. De online leergang bestaat uit maandelijkse workshops over verschillende thema’s met daarbij de mogelijkheid om onderling ervaringen uit te wisselen. Daarnaast komt er de iCommunity. Een online platform waarin ook ervaringen gedeeld worden.

Meld je aan voor de volgende workshops:
• November: Security & Privacy deel 2
• December: Metadatamanagement

Alle workshops zijn van 09.00 - 12.00 uur.

Ook bij deze workshops werken we samen met vakspecialisten en organisaties. Bekijk hier het hele programma met extra toelichting per workshop. 

Schrijf je snel in! Gezien de praktische insteek van de workshops zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Na inschrijving stuur ik je een bevestiging via Outlook.

Heb je vragen over de workshops?
Stel ze gerust! Ik ben bereikbaar via 06 46 09 11 15 of Cora.Schreuders@PinkRoccade.nl.

Tot snel!

Cora Schreuders,
Product Manager Datagedreven sturing

** Er zijn kosten verbonden aan deze online leergang.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground & API's Online event

Als Partner van Betekenis organiseert PinkRoccade Local Government een gratis online event over de adoptie van Common Ground en API's.


Met de tafelgasten bespreken we de ontwikkelingen en uitdagingen over de adoptiesnelheid van Common Ground en de nieuwe wijze van gegevensuitwisseling via API’s voor de verschillende domeinen.

Klik op de button en schrijf je in.

Afbeelding

Graag tot dan!

PinkRoccade Local Government

Meer nieuws

Ontmoet collega’s en mis niks over jouw applicaties

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers