of 59162 LinkedIn

Workshop Toolkit Informatievoorziening

Reageer
 • Datum:21 april 2016Locatie:Nieuwleusenerdijk 1, Zwolle
 • Datum:12 mei 2016Locatie:Nieuwleusenerdijk 1, Zwolle
   
 • Doelgroep:
  De Toolkit Informatievoorziening biedt veel mogelijkheden om informatie samen te stellen voor uw organisatie. Informatie waarmee inzicht verkregen kan worden in allerlei zaken die medewerkers van de gemeente helpen bij het efficiënt en effectief uitvoeren van de gemeentelijke processen.
Tijdens het webinar hebben wij een aantal scenario’s gedemonstreerd die dit laten zien. Zo hebben we bijvoorbeeld de inconsistenties in het gebruik van authentieke basisgegevens door een domeinapplicatie geanalyseerd en in een duidelijk overzicht gepresenteerd aan de eindgebruiker. En ook hoe gegevens uit een FrontOffice applicatie gebruikt kunnen worden, om het gebruik van het web kanaal geografisch op de kaart weer te geven. Hierdoor is het in een oogopslag inzichtelijk wat de geografische spreiding van bepaalde interacties tussen burgers en de gemeente. De mogelijkheden zijn zeer divers en haast onbeperkt!

Door de publicatiemogelijkheden in CiVision Operationele Overzichten en CiVision Integraal Raadplegen is het niet langer nodig om foutgevoelige Excel documenten bij te houden en deze via de mail met elkaar te delen en overal op het netwerk (of daarbuiten!) rondzwerven. Met de Toolkit Informatievoorziening heb je altijd actuele informatie die alleen toegankelijk is voor geautoriseerde medewerkers. Met de steeds strenger wordende wet- en regelgeving (denk aan de Wet Meldplicht Datalekken), is dat eigenlijk een absolute must!

 

Uitnodiging workshop

Graag nodigen we je uit voor een 1-daagse interactieve workshop Toolkit Informatievoorziening. Tijdens deze workshop laten wij onder andere zien hoe de architectuur in elkaar zit en welke scenario’s je kunt implementeren. Daarnaast ga je ook zelf aan de slag! Na de workshop kun je zelfstandig eenvoudige basisrapportages opstellen. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, dus schrijf je nu in.

 

Programma

 • 09:00 - 09:30 Inloop
 • 09:30 - 12:00 Introductie Toolkit Informatievoorziening
 • 12:00 - 13:00 Lunch
 • 13:00 - 16:00 Uitwerken voorbeeld scenario’s

 

Kosten

De kosten voor de workshop bedragen € 595,- (inclusief lunch) per persoon.

 

Inschrijven

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

iParticipatie

Afbeelding

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers