of 58952 LinkedIn

Wilco Moen

Product Manager Financiën & Services

+31 6 2952 7440

 • Blijf als beheerder bij de tijd met opleidingen en webinars

  Reageer

  AfbeeldingHaal je als beheerder het maximale uit de financiële applicatie? Ben je bij met de nieuwe ontwikkelingen zodat je jouw collega’s optimaal kunt helpen en adviseren? Met een goede opleiding en regelmatige training zal de doorontwikkeling van het systeem in de organisatie beter verlopen.

 • Vooruitblik naar 2018 voor de financiële afdeling binnen de lokale overheid

  Reageer

  Is er nog wat gebeurd in het afgelopen jaar waarmee we verder kunnen naar de toekomst? Jazeker. Voor CiVision Innen hebben we onder andere nieuwe modules voor de MijnOverheid Berichtenbox en het automatisch verwerken van machtigingskaartjes. Met het gebruikersplatform Financiën & Services kijken we ook naar de toekomst en bespreken we de roadmap voor de komende tijd. We zien veel gebeuren op het gebied van e-facturatie, procesoptimalisaties en rondom de accountantscontrole. Daar nemen we je graag in mee.

 • Vooruitblik 2017 voor de financiële afdeling binnen de lokale overheid

  Reageer

  Of het nog wel beter kan met de financiële afdeling binnen de Nederlandse gemeenten? Ik dacht het wel. De laatste jaren zijn er flinke stappen gemaakt met workflows, toolboxen, reporting tools en meer dingen die het leven op een financiële afdeling aangenaam maken. De toekomst dient zich vandaag al aan. Vooruitkijkend zien we bij PinkRoccade Financiën & Services mooie dingen ontstaan zoals e-facturatie, Smart Finance, maar ook de MijnOverheid Berichtenbox. Daar nemen we je graag in mee.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers