of 59199 LinkedIn

Westerkwartier gaat voor CiVision Middelen

Westerkwartier gaat voor CiVision Middelen. Optimale ondersteuning van de financiële beleids- en beheersprocessen binnen de moderne decentrale overheid.
PinkRoccade Reageer

De Groningse Westerkwartiergemeenten (Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn) hebben gekozen voor CiVision Middelen als nieuwe financiële applicatie. CiVision Middelen is ontwikkeld met het oog op optimale ondersteuning van de financiële beleids- en beheersprocessen binnen de moderne decentrale overheid.

Per 1 januari 2019 gaan de gemeenten Grootegast, Marum, Leek en Zuidhorn herindelen tot Westerkwartier. In maart 2018 is daarom gekozen voor CiVision Middelen als financiële applicatie voor de verdere samenwerking.


CiVision Middelen past naadloos binnen het concept integrale bedrijfsvoering

CiVision Middelen is een passende totaaloplossing op de gebieden begroting, financiële administratie, financiële verantwoording en financiële rapportage. Dit maakt plaats- en tijdonafhankelijk werken mogelijk.

Bij deze stabiele en continu beschikbare oplossing staat voorop dat inzet van mensen, middelen en een goede uitvoering van overheidstaken onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met een juiste inzet van middelen en sturing hierop, zijn de Westerkwartiergemeenten beter in staat hun doelstellingen te bereiken.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

iParticipatie

Afbeelding

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers